Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego placę za miłość.

Polecane posty

Gość gość

Mam dziś zły nastrójak i musze się wyglądać. Otórz jestem chyba nie atrakcyjnym facetam (sobie semu się podobam ) do tego nudziarzem z przeciętnym wynagrodzeniem lecz nigdy nie przyklaLem do tego większej uwagi wolę poświęcić czas na inne rzeczy niż poświęcać się pracy. Od ok 10 lat korzystam regularnie średnio raz 2 razy w miesiącu z usług prostytutki. Nie licząc tego nigdy nie miałem dziewczyny nie raz próbowałem ale nic z tego nie wyszło próby zagadania zawsze kończyły się fisakiem. Najpierw w szkole potem na studiach co zrobić życie nie jest idealne i nie każdy jest w stanie znaleźć partnerke. Na portalach randkowych też próbowałem lecz nie znalazłem żadnej interesującej dziewczyny. Ale już się pogodziłem z tym że zostanę sam może to nawet lepiej co do zakochania to zdażyło mi się i to nie raz lecz zawsze bez wzajemności. Chociaż raz wiem to głupie ale zakochałem się w prostytut ale wtedy byłem młody i głupi potem chidziłemam do niej przez 3 lata. Pewnie wiele osób mnie potempi ale co mam g****ić popristu wybieram mniejsze zło nie każdy facet jest w stanie uwieść kobiete a flustracja seksualna jest okropna gdy miałem 20 lat przeszedłem przez to załamanie nerwowe wiec wiem o czym mówię.

Gość gość
Jak to przeczytałem, to się porzygałem.

Gość gość
FRUSTRACJA! nie istnieje słowo FLUstracja

Gość gość
Rozumiem peż pierwszy raz miałem z prostytutką ale mi się udało znalesć żonę moich marzeń i jestem szczęśliwynieśmiały mężem

Gość gość
płatna miłość innej nie znam płatna miłość poezja.. śpiewał pucaty trubadur

Gość gość
Analfabeta założył temat o 22:30, a potem o 22:46 sam sobie odpisał. Ciężkie musi być życie durnego analfabety, żebrzącego cudzej uwagi na Kafe :(.

Gość gość
Większość mężczyzn uważa siebie za atrakcyjnych, a tak naprawdę to wyglądają okropnie, zachowują się okropnie i są bardzo nudni...i to chyba jest najgorsze. Zauwazylam jeszcze że im gorzej z nim jest tym bardziej jest przekonany o swojej atrakcyjnosci. Ci naprawdę atrakcyjni zachowują się normalnie.

Gość gość
Większość mężczyzn uważa siebie za atrakcyjnych, a tak naprawdę to wyglądają okropnie, zachowują się okropnie i są bardzo nudni...i to chyba jest najgorsze. Zauwazylam jeszcze że im gorzej z nim jest tym bardziej jest przekonany o swojej atrakcyjnosci. Ci naprawdę atrakcyjni zachowują się normalnie.

Gość gość
Niekoniecznie