Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiaderko

O co mu chodzi????

Polecane posty

Witajcie, muszę się komuś wygadać i prosić o wasze zdanie. Jestem po rozwodzie 2 lata, mam 8 letnie dziecko, mam 35 lat. Od ok roku spotykam się z facetem, niby jest ok ale..... Jest on tzw starym kawalerem. Od 6 lat nie miał dziewczyny na stałe i dłużej. Ja mam pracę, dom, nie jestem od nikogo uzależniona finansowo. Ja jestem typem romantyka, uwielbiam kwiaty, całuski, on chyba raczej nie. Nie bardzo lubi długie pocałunki, potrafi bez słowa obrócić się tyłkiem i iść spać. Ostatnio rozmawialiśmy na temat sexu w środku nocy to powiedział że noc jest od spania. Mam wrażenie że jeśli w ogóle mu na mnie zależało to jakoś przestało, albo nie zależało wcale a ja tego nie widziałam. Dziś np wstal, nie przywitał się tylko poszedł na dół. Spytałam czemu się nie przyszedł przywitać to powiedział że nie jest małpka i nie będzie robił tego czego ja chcę??? Zatkało mnie

Pytając czy kiedyś zamieszkany razem usłyszałam że w swoim czasie. Moim marzeniem jest jeszcze jedno dziecko, on o tym wie i jak z nim na ten temat rozmawiałam to powiedział na skarżyć sobie mogę i to są moje marzenia a jego niekoniecznie.

Spytałam czy nie chciałby takiej stabilizacji, chodziło mi o rodzinę a on do mnie że on jest ustabilizowany. To po cholerę się ze mną spotyka ??? Bo jakoś tego nie rozumiem???? Jakiś z****** egoistą???

Już pomijając fakt że goli się 3 razy w tygodniu bo zawsze tak robil, Sztyfty pod pachy nie używa bo po co?? Po to są pachy żeby się profilu, perfum nie używa bo nie lubi,

Na WOŚP nie pojedziemy bo on tego nie lubi. Do kina z e pójdziemy bo kur.. zimno Jezu co za gosciu

Gość gość
Wzielas debila i brudasa a teraz masz pretensje? Dziecko ci drugie potrzebna z byle kim byle by bylo? Psychiczna jestes?

Nie mam żadnych pretensji, poprostu napisałam żeby ktoś spojrzał chłodnym okiem, możliwe że raczej jestem psychiczna Ale dziękuję ci za ocene

1. Gdzie go poznałaś? 2. Czego / kogo on szuka? 3. Jakie on ma plany na przyszłość? 4. Jakie ma plany związane z Tobą? 5. Jaki ma stosunek do Twojego dziecka? 6. Co Was łączy, co macie ze sobą wspólnego? 7. Jakie są powody tego, że rozstał się z Twoimi poprzedniczkami? 8. Dlaczego 6 lat nikogo nie miał? 9. W jakim jest wieku? To są istotne pytania. BTW mój facet też nie goli się codziennie.

1. poznaliśmy się przez znajomych, początkowo długo pisaliśmy sms 2 .nie wiem czy w ogóle czegos/ kogoś szuka skoro jak powiedział że jest ustabilizowany i jest mu tak dobrze

1. poznaliśmy się przez znajomych, początkowo długo pisaliśmy sms 2 .nie wiem czy w ogóle czegos/ kogoś szuka skoro jak powiedział że jest ustabilizowany i jest mu tak dobrze

4 .chce ze mną być, denerwuje mnie to że on jest spokojny, na wszystko przyjdzie czas, a ja jestem taki trochę poparzeniem że wszystko muszę mieć juzcteraz zaraz, nie potrafię i nie lubię czekać 5 .kontakty jego z moim dzieckiem ok, aczkolwiek pan ustatkować uważa że za bardzo wchodzi mi na głowę i mną manipuluje 6 .co nas łączy??? On mówi że jest moim konkubentem

Gość gość
juz zdecydowanie jest lepszy rozwodnik, niz wieczny kawaler :O facet, ktory nie przez tyle lat jest sam nie nadaje sie na bycie w zwiazku i widzisz dlaczego :O

spędzamy każdą wolną chwilę razem, wakacje mamy zaplanowane, weekendy, śpi u mnie. W tygodniu to wygląda tontak że wstaje ok 5, idzie do siebie, szykuje się, karmi swoje psy i idzie do pracy, po pracy dzwoni i ok 19 przychodzi. Na weekend to ok 9, 10 idzie uporządkować psiaki i po ok 2 godzinach przychodzi i wieczorem idzie do nich na ok 30 minut. Ma swoje mieszkanie. 7 .poprzednia dziewczyna poprostu go zostawiła dla innego 8 .6 lat nie miał nikogo na dłużej, spotykał się z jakimiś tam ale miesiąc. A potem już przestał szukać 9. lat ma 38