Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikola1212xx

to był mój nagorszy dzień w życiu

Polecane posty

witam nie wiem co mam ze soba zrobic , bylam ze swoim chlopakiem od 4 lat , bylismy szczesliwi a przynajmniej tak mi sie wydawało....bylismy wczoraj na imprezie wzielam od jednej dziewczyny telefon by napisac smsa do mojej siostry i zobaczylam wiadomosci z moim chlopakiem ... "przypal z dziadkami bylismy za glosno'' .. po spotkaniach ze mna dzwonil do niej i spala u niego , potem ja w tym samym lozku jestem w szoku zobaczylam podrapane plecy .. on sie przyznac nie chce ale ja mam pewnosc stu procentowa... w dodatku u niego w domu o tym wiedzieli i nikt mi nie powiedzial , pwiedzialam ze powiem to jej narzeczonemu ze tak go zdradza to mnie walną z calej sily piescią w tył glowy .. pojechalam do domu i po prostu jestem w szoku potrzebuje pomocy byl moim calym swiatem dzisiaj mielismy wyjechac za granice , ja zostalam ... pisal do mnie ze to nie prawda i nic nie bylo ale mam czarno na bialym.... :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość gość
Jest czarno na bialym ale ty i tak pewnie wybaczysz. Powie pare cieplych slow i pojdzie w niepamiec:D

Gość gość
Jeszcze na dodatek cie udezyl:O i ty sie jeszcze nad czym kolwiek zastanawiasz?:O

Gość gość
uciekaj od niego jak najdalej, jeśli cię chłopak bije teraz to co będzie potem? I nie waż mu się wybaczać , bo będziesz musiała przepraszać go za jego czyny całe życie.