Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna159

jak byście postąpiły.. no jak? ?

Polecane posty

Gość justyna159

prawdziwa miłośc. ten jedyny. od zawsze .od dziecka. czasy placu zabaw. .. jestesmy w jednej grupie- zerowka, podstawka 8 lat, szkoła średnia 5lat. ide na studia wciąż jesteśmy razem i tworzymy świetny teem od zawsze. ide do pracy zaprzyjaźniam się z dziewczyną w swoi wieku znaną nam obojgu. staje się moja najlepsza przyjaciółka. nagle...nasz związek sie rozpada, oni wyrządzaja mi krzywdę i sa razem. moj ukochany i moja najwspanialsza. dramat, koszmary, depresja. oni razem..maja dziecko życie, i to ze codziennie ich widzę jest dla mnie dramatem. nie rozmawiamy ze sobą, ja z nią z nim . ściskam warge udaje ze ich nie widzę.. kiedyś dzwoni telefon-to on. minęło 4 lata. odbieram decyduje sie na rozmowe, płacz z obu stron. on przeprasza niczego nie oczekuje chce tylko przeprosic. mijają kolejne miesiące siadamy i rozmawiamy. co się okazuje... ona kłamala mnie na jego temat, jemu mówi ze ja go oszukuje . to kłamstwo. to była manipulacją. mądra. która ich łączy. dzisiaj... rozmawiamy, uczucia wracając, motyle w brzuchu u obojga. delikatnej dotknięcie ręki, nić porozumienia wraca jak zawse dogadujemy się za pomocą wzroku... oboje zostaliśmy oszukani. karma wrócila. nie są szczęśliwi. mają dziecko. rozmawiamy o tym co by było gdy udało nam się znów byc razem. Czy dam radę, czy to wytrzymam, czy by się nam udało, czy dałbym rade patrzę na ich syna. owoc ich miłości. ...

Gość gość
nawet się nie zastanawiaj, to wybitnie toksyczna relacja, uciekaj jak najdalej... on ma z nia DZIECKO, ktore ich laczy na zawsze i ktore jest dla niego najwazniejsze, wazniejsze niz ty... bedziesz musiala tolerowac nie tylko to dziecko, ale i jego matke, gdy np. bedzie do niego dzwonila ze dziecko chore i trzeba zawiesc do lekarza nie mowie juz o alimentach i dodatkowych kosztach na wycieczki, zajecia jezykowe, inne bajery a jak sie postawisz, matka odetnie go od dziecka a on bedzie to przezywal to przegrany uklad i jezeli sie zdecydujesz, glownie ty na tym stracisz, a wygranych brak zreszta on juz raz pokazal ze wazniejsze dla niego byly opinie jakiejs baby z zewnatrz niz szczera rozmowa z partnerka (gdybyscie szczerze porozmawiali, wyszloby ze tamta klamie) daj sobie spokoj, urwij kontakt i zacznij z kims innym, najlepiej wyjedz by ich nie widywac

Gość gość
On cię zrobił w konia w najpodlejszy sposób a ty pytasz czy z nim być? :D Wiesz co to godność, duma?

Gość gość
Mleko już dawno się rozlało. Zapomnij o nim to nie ma przyszłości i smród tej drugiej zawsze pozostanie. Znajdź kogoś innego bez bagażu doświadczeń. Być może oni przeżywają teraz kryzys i nagle przypomniał sobie o tobie. Wyśmiałabym takiego gościa. Serio. Nie miał wcześniej rozumu? Gdzie był wcześniej? Tyle lat się nie odzywał... Poza tym jak on ciebie potraktował? Jak śmiecia jakiegoś (sory za wyrażenie). Kopnij go w 4 litery, niech żonka go pocieszy. Zapomnij o nim dobrze ci radzę...

Gość gość
dziękuję za radę i za to że naprowadzilyscie mnie na odpowiedni tor.. na tym mi zależało☝

Gość gość
Brzmisz jak fajna dziewczyna, znajdziesz takiego który Cię doceni... Zacznij od nowa gdzieś indziej, a o tym frajerze zapomnij, niech weźmie na siebie konsekwencje swoich działań i siedzi z matką dziecka i dzieckiem w domu, jak przystało na ojca.

Gość gość
Dziękuję :) Będę się tego trzymac. Oboje już zdecydowali wiele lat temu, nie patrząc czy to wytrzymam i jak wiele zdrowia mnie to kosztowało. Niech się męczą. przecież tego chcieli. Może i do mnie szczęście sie uśmiechnie i w "nagrodę " otrzymam kogoś bardzi wyjątkowego ❤

Gość gość
Razem się odnajdziecie, zobaczysz... Każdy trafi w końcu na swoją drugą połówkę. Nie oglądaj się wstecz. Utnij z nim kontakt. Powodzenia autorko :) I dużo miłości :)

Gość gość
Dziękuję

Gość gość
cztery lata? to są jakieś jaja czy co? dobrze Ci wszyscy radzą jeszcze jakby dziecka nie było mogłabyś się wahać ,ale dziecko jest i guzik z tego autorko wiem co przeżywasz wiem co masz w sercu i w duszy ,ale na prawdę odpuść gościa , bo ja mam złe przeczucia co do Niego i jego zamiarów w stosunku do Ciebie , i w ogóle co to za frajer?! mało że uwierzył tamtej ,a znaliście się od tak dawna , no to nie wiem co ta laska wymyśliła i On się tak szybko w Tobie odkochał ... WTF?

Gość gość
i dlatego nie przedstawię faceta swoim "przyjaciolkom", a jak juz przedstawie z przymusu, to nigdy nie bedziemy sie spotykac w tzw. "gronie znajomych", bo potem takie sytuacje wychodza. Daj spokoj, oszukal Cie podle, zranil. Chyba wiedzial, co robi. postawil na szali Wasz zwiazek i ją i wybral ją. Byla sielanka, byl potem pewnie szczesliwy i ani nie myslal o Tobie. Potem po 4 latach zaczęło sie nie ukladac, to sobie przypomnial o Tobie.. bo jasne, nowe zycie, bez dziecka 24 h/dobe, znow motyle.. nie to co w tamtym już 4-letnim związku... a skąd masz pewność, że jak mu znów za ufasz i pokochasz, to on po kilku latach znów tak sie znudzi jak z Tobą wtedy i z nią teraz i nie zacznie szukać innej? Dla motyli w brzuchu itd.? Taki typ tak ma i tyle w temacie. Kto kocha szczerze, nigdy nie zdradzi, bo chyba by mu serce pękło na samą mysl.. no pomyśl sama, czy wtedy bys go zdradzila... i czy postąpiłabys z kochana osobą jak on wtedy... nie mial skrupulow, nie zawahał sie, to kolejny raz tez sie nie zawaha

Gość gośćhghjjiii
Wiedział ze Go bardzo kochasz i zdradził Cie z najlepszą przyjaciółką..czyli zrobił cos najokrutniejszego najpodlejszego a teraz po 4 latach jak Ich dopada rutyna chce wrócić do Ciebie..miał w d***e ze zachorowałas przez Nich,teraz jak sie otrząsnęłas nagle sobie przypomniał..frajer i zdrajca ,w ogóle nad czym ty sie zastanawiasz

Gość gość
To facet który zostaje przy kobiecie tylko przez okres motylków w brzuchu,potem cie rzuci a ty drugi raz z depresji juz sie nie wyleczysz...szukaj faceta na dobre i na złe a nie niestałego niewiernego fircyka

Gość gość
wydaje mi sie ze ten temat tu juz byl