Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o sexie z murzynką

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj trochę pobalowałem razem z czarnoskorą koleżanką. Cała impreza tak się rozwinęła że skończyło się to wszystko w łóżku. Nie jestem żadnym rasistą, mam dużo znajomych różnej narodowości. Tylko pytam co o tym myślicie?

Gość gość
Też nie jestem rasistą, ale ras nie powinno się mieszać!

Gość gość
no ale czym się ta Murzynka różni od białej oprócz kolorem skóry , tez ma uczucia chyba nie ?

Gość gość
Dlaczego, ras nie powinno się mieszać? Uzasadnij swoją wypowiedź. Ja powiem że jest naprawdę piękną kobietą. Zawsze byliśmy tylko przyjaciółmi, ale dzisiaj jakoś tak się wszystko potoczyło że wyladowalismy w łóżku. Jeżeli tylko będzie Chciała to będziemy razem. A jeżeli nie, (chociaż bardzo liczę na to że będzie chciala), to mam nadzieję że to nie wpłynie w żaden sposób na naszą przyjaźń.

Gość gość
Mi się marzy sex murzynka te tylki i usta ach

Gość gość
Różni się tym że jest czarna, a nie biała :P Ładna murzynka to niezwykle rzadkie zjawisko, większość tych atrakcyjnych ciemnoskórych kobiet to nie murzynki, tylko mulatki.

Gość gość
Chyba zmienię temat bo trochę bezmyślnie nadałem tytuł temu postowi. Tu już nie chodzi o sex z Murzynką, tu chodzi ze mnie ''wzięło''. Ona podoba mi się i bardzo bym chciał być z Nią.

Gość gość
No i...???? Jak mamy ci w tym pomóc? Chcesz być z kobietą to jej o tym powiedz, proste!

Gość gość
Co o tym myslimy? Ja myślę że ok. Szczerze w Polsce jeszcze nie widziałem Polaka z czarnoskórą. Bardzo często widuje się na odwrót Polki, lub inne białe kobiety z Murzynem. Więc miło, jak spotyka się rodaka z Murzynką. :)

Gość gość
Co myślę o seksie z murzynką? Jako ciekawostka może i bym się skusił, ale zdecydowanie bardziej wolę białą cerę, a nawet mleczną taką jak u rudowłosych kobiet.

Gość gość
miałem sex z murzynką niezła laska a od białych nie różniła się niczym prócz koloru skóry ponoć różni się zarost na cipce ale ta miała wygolone więc nie wiem

Gość gość
Murzynki sa piekne maja fajne pupy i duże usta bym chcial sexu z murzynka

Gość gość
20:10 Tak bo mają gęste, kręcone kępki.

Gość gość
Zapach potu i skóry murzynów nie jest zbyt przyjemny.

Gość gość
Murzynki pachną wanilią .

Gość gość
Parę razy w życiu zdarzyło mi się stać obok murzyna/murzynki latem i wanilią to na pewno oni nie pachną, mnie ich zapach odrzuca.

Gość gość
a ja czytalam gdzies w internecie,ze narzady plciowe u roznych ras sa dopasowane do siebie.najmniejsze interesy i pipki Maja azjaci a najwieksze interesy i wiadra pipki Maja czarni.dlatego duzo bialych wiaze sie z azjatyckimi kobietami a biale baby leca na czarnych.cos w tym jest

Gość gość
20:22 Mnie tez i stwierdzam, ze to biali ludzie smierdza. Ile razy bylem w Afryce czy w biednych krajach arabskich, nigdy nie czulem takiego smrodu jak latem w polskim autobusie...

Gość gość
Marzy mi się żeby ****ać śliczną Murzynkę :)

Gość gość
Właśnie rozmawiałem z Nią. Jesteśmy już razem :)