Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie znacie najsilniejsze leki na uspokojenie ? bo Xanax na mnie nie działa

Polecane posty

Gość gość

lekarz ostrzegal by brac to w wyjatkowych sytuacjach, ze widzi po mnie ze jestem osoba odpowiedzialna , nie mam sklonnosci do uzywek... 2 razy wieksza dawka mnie nie uspokoila, tylko sprawial ze czulam sie otępiała senna i jakas głupia jak niedorozwinięta osoba, problemy z wyslowieniem :O pomogla hydroksyzyna ale po niej śpie zaraz a nastepnego dnia ledwo chodze

Gość gość
Idzcie do innego lekarza , mnie leczyli xanaxem i hydro i roznymi paskudztwami trafiłam na pogotowie z "atakiem serca" z nerwów niby zbadał mnie kardiolog, który potem zajął się mym leczeniem stwierdził że mam depresję lękową , zapisał mi lek asentra który spowodował że moje życie zmieniło się 360 stopni na dobrze nie jestem już nerwowa , i ciesze sie zyciem

Gość gość
Diazepam, midazolam. Generalnie benzodiazepiny sa mocne.

Gość gość
mnie hydroksyzyna zamula bardzo dobry lek to Lorafen działa super i nie jest nasenny

Gość gość
quetiapin

Gość gość
Depresja lękowa? chyba nerwica lękowa...

Gość gośću
@gość19:54 Napisałaś "atak serca" w cudzysłowie. Czyli to nie był prawdziwy atak? Może tachykardia? Bo hydroksyzyna daje takie objawy przy przedawkowaniu, co jest raczej zależne od organizmu, a nie tylko od dawki. Poza tym hydroksyzyna może wywołać zapaść krążeniową a i śpiączkę. Więc co Ci dokładnie powiedział lekarz a co wpisał w papiery, bo napisałaś że niby zbadał Cię kardiolog, który zają się Twoim leczeniem (jak psychiatra). Dziwne to podejście lekarzy.

Gość gość
Na mnie działa Luminal, to stary lek barbituran, ale niestety nie do brania na dlugo, podobno szkodliwy

Gość gość
No szkodliwe to są wszystkie. A próchnicy to one wam nie robią odkąd stosujecie.

Gość gość
spróbuj lek Zomiren , ale może cie przymulić

Gość gość
A melisę próbowałaś?

Gość heńkowa bezsennosc
buahah meliska to jakby se gume do żucia zastosowac :D🖐️ ale ten Luminal skarbie to przepisuja jeszcze?🖐️

Gość gość
@ heńkow bezsenność Co kto woli. Jak c***asują prochy to możesz sobie je stosować. Jakby wspomnieć o selerze na bezsenność i uspokojenie to też pewnie byś wyśmiał. Widocznie niektórzy już za daleko zaszli z tym wszystkim że nic na nich nie działa. Ciekawe z czego to wynika u poszczególnych osób. Jak wyguglasz Luminal to znajdziesz że to jeden z najgorszych psychotropów pod względem skutków ubocznych. Ale droga wolna.

Gość gość
@ heńkow bezsenność Kto wie czy zdrowiej nie byłoby se chlapnąć niż brać tego typu "leki". No bo Luminal to chyba nawet dla epileptyków dają. Więc jak to działa gdy ktoś epilepsji nie ma. No ale do alkoholu nie namawiam. A psychotropów nie proponuję bo nie mam doświadczenia z bezsennością i pobudzeniem. Tak se tylko wpadłem tu przypadkiem. Ale pytanie czy kto od razu zaczynał od proszków, bo o tolerancje łatwo i szybko. Tym bardziej o przewlekłość. Coś jak dysforia późna. Trzymajta się.

Gość gość
@HrabiaHeniekZwalicki Nie no kumam. Nie oceniam w stylu: "o, to ćpuny". Albo coś. To raczej złość na to że jak czytam tematy i artykuły o nerwicach, bezsenności, i o tym że jesteśmy narodem lekomanów to krew zalewa że lekarzy właściwie nie obchodzą skutki uboczne, bo często jest w stylu: masz tu tabsy i zjeżdżaj. No bo czy któryś lekarz odnotowuje i zgłasza do urzędu wszystkie skutki uboczne, czy częściej wynajduje dodatkową chorobę pomijając że to nie choroba tylko skutki uboczne? Taka cholerna bezsilność.

Gość gość
@HrabiaHeniekZwalicki Bezsilność, bo nie ma jak doradzić coś lepszego niż szkodliwe proszki. Nie wiem, chyba pójdę na medycynę by się w temacie wyrobić. Bo tak to tylko idzie mi zrzędzić. Pozdro.

Gość gość
A dlaczego nie możecie spać i jesteście aż tacy nerwowi? Przyczyny możecie podać?

Gość gość
U mnie nerwica wzięla się z życiowej frustracji, wcale nie potrzebuje diagnozy lekarzy żeby to wiedzieć...od dziecka wymagania, żadnych pochwał, porównywałam i nadal porownuje sie z innymi, pozniej bylo tylko gorzej zawalone studia, brak pracy, problemy w domu z finansami, samotnosc, kumuluje w sobie złe emocje, nie umiem ich rozładować jak inni, jestem cicha spokojna zamknieta w sobie, unikam np oglądania telewizji wiadomosci, nie zagladam na portale informacyjne, wszystko mnie denerwuje stresuje powoduje lęki. A co do tematu :O benzodiazepiny tez w ogole na mnie nie dzialają, tzn bardzo słabo a nie mam tolerancji jak autorka, melisa ? o d**e potłuc to mozna, mam tez bellergot ale to słabe i za dlugo siedzi w organizmie, hydroksyzyna jest dobra ale potem spanie po 12 godzin i uczucie kaca na drugi dzień nie do życia, dobra na uspokojenie jest klonidyna, to lek na nadciśnienie, powoduje w organizmie zmniejszenie norepinefryny i adrenaliny i dlatego obniza ciśnienie, bardzo uspokaja, powoduje rozluznienie taki fajny luz i spokoj ale wlasnie to ciśnienie obniza = sennosc

Gość gość
Wódki sie napij.