Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuje współpracownika

Polecane posty

Gość gość

sam sie kooorfa nie moge nakręcić

Gość gość
to sobie strzep

Gość gość
nie o taki rodzaj działalności mi chodzi

Gość gość
jest spora baza danych do przeanalizowania i najpierw pobrania przez api. nie chce mi sie tego uczyć. mam dosyć rozmieniania sie na drobne. to nie moja bajka nie lubie sie uczyc języków nie chce se plotkowac z bazami danych i sie zastaawiac jak ktos ten proces zaprojektował i dlaczgo bo i tak w przyszłości nie bedę z tego korzystał. musze rosjepać łbem kilka iych murów co najśmieszniejsze niezbyt już grubych ale im bliżej jestem celu tym kooorfa mam mniejszą ochote na cokolwiek

Gość gość
kwestia ustalenia zasadności użycia takich a nie innych metod statysycznych. w sumie to nie aż takie wazne bo i tak domyslam sie że używa sie ich dla innyh celów niż faktyczne przewidywanie wyników. męczy mnie to a urlopu se nie wezme bo zarobie dopiero jak to wszysko rospiertole

Gość gość
najchętniej wziałbym łoma i wyjepał pare zębów.

Gość gość
poza tym to sie łączy bezpośrednio z błednymi założeniami u podstaw. nie chce wnikać rozkłady chi sri cyzelować krzywych regresji bo to c***ja ware wszystko ale potrzebuje kooorfa po prostu porównac w najprostszy możliwy sposób kilkset tięcy danych w parach które jakis c****j posrany postanowił odparować

Gość gość
jak ktoś sie tego uczył to pewnie dla niego kwestia kilku linijek kodu. a ja sie nie chce tego uczyc bo mi smieci nie potrzebne w głowie

Gość gość
dobra coś znalazłem. to na razie. mieliście swoją szanse następnej może nie byc chyba że znowu mnie jakaś słabość dopadnie. to nara niedoszli milionerzy