Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko ja mam wrazęnie że faceci są coraz bardziej zniewieściali?

Polecane posty

Gość gość

Np. ja sie ciesze, że jestem z rocznika 88 (a i tak wybieram starszych facetów np. 10 lat czy nawet wiecej) bo wydaja mi sie bardziej mescy. zreszta z mojego rocznika jeszcze nie są najgorsi, ale jak patrze na dzisiejszych 20-tkow , na tych hipsterow itd. to mam wrazenie, ze sa strasznie tacy jacys malo mescy :O też macie takie wrazenie? Moze nie wszyscy, ale wielu facetów pdpycha. albo te ich niby brody i okularki wcale mesko nie wygladaja

Gość gość
taka moda a widziałaś jak ludzie się ubierali w latach 70? to dopiero obciach a w średniowieczu nosili rajstopki a za starożytności kiecki

Gość gość
Twoj syn tez bedzie zniewiescialy.

Gość gość
nie zniewieściali tylko zadbani debilko tak facet powinien wyglądać

Gość gość
facet w XXI wieku powinien depilować klatę i się stylizować, chodzić do kosmetyczki, nosić rurki, conversy itp.

Gość gość
Podziekuj za to feministkom. Kobiety sa meskie a mlodzi mezczyzni zniewiesciali. Popierajac feminizm popierasz walke z meskoscia o ktorej jak czytam tesknisz.

Gość gość
Tak, uczesani lepiej niz baby, torebka i gole kostki:p moj ojciec ostatnio ubolewal, ze zarzucono obowiazkowa sluzbe wojskowa:D

Gość gość
To tzw Pokolenie Z. Zwłaszcza tyczy się tych gdzieś od 94-95 roku

Gość gość
czepiacie sie mezczyzn a zupelnie nie zauwazacie jakie zle zmiany zaszly u kobiet!

Gość gość
hahaha broda jeszcze może być najgorsze, to są rurki i miękka psychika no taka cip****A gdzie się podziali Ci prawdziwi mężczyźni?

Gość gość
gość dziś tacy mężczyźni bardzo pociągają kobiety bo na zwykłego faceta żadna się nie zainteresuje więc muszą o siebie dbać porównywalnie jak kobieta

Gość gość
gość dziś a co ma ubiór do męskości facet chce wygląd dobrze a nie jak stary dziad w szerokich spodniach

Gość gość
na kogo poleci kobieta w wieku 22 lat ? na zniewieściałego faceta czy na normalnego ubranego faceta? wiadomo że na zniewieściałego więc dlatego faceci zaczynają tak się ubierać bo kobiety tego oczekują i wymagają

Gość gość
właśnie miałem wrzucić ten filmik duża wiekszość kobiet leci na lalusiów nawet takie które są po 20stce

Gość gość
przeprowadziłem podobny eksperyment tylko lalusie mają największe branie dlatego tak się ubierają.

Gość gość
Widze, ze kobiety przestaly w tym temacie strzepic ryja... :D

Gość gość
Tez to zauwazylem kobiety leca na zniewiescialych mezczyzn albo przeciwnie na chamow i agresorow