Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie na pokaz na fb

Polecane posty

Gość gość

Co Was najbardziej denerwuje, bo mnie: - zdjęcia usg (szkoda, że "wedżajny" ne pokazują...) - zdjęcia noworodka zrobione tuż po porodzie plus gdzieś w tle matka spocona, wymordowana, ale fotka musi być... - zdjęcia złamań, zwichnięć tudzież innych ran powypadkowych ( po cholerę ja się pytam?) - zdjęcia z zaręczyn, pierścionek w pudełku tak żeby było widać firmę apart czy jakąś inną i bukiet kwiatów ( no i gratulacje od wszystkich znajomych, bo przecież Ty pierwsza na świecie się zaręczyłaś) - zdjęcia obiadku, śniadanka, kolacyjki zrobionej przez mężunia, chłopaka czy innego partnera życiowego...(jeszcze żeby to było coś wykwintnego i niespotykanego...ja miałam okazję zobaczyć ryż z kurczakiem w sosie ze słoika i schabowego, no "łał" rzeczywiście toż to trzeba ludziom od razu pokazać jak się szlachta stołuje...) Macie jeszcze coś do dodania?

Gość gość
zdjęcia dzieci , miliard zdjęć które napewno przeglądają rozne zboki normalna matka nie daje zdjec wlasnych dzieci do sieci

Gość gość
-zdjecia przetworow na ceracie, zwykle sloiki z ogorami - zdjecia prac magisterskich, obron, kwiatkow i upominkow po obronie - zdjecia ud na wczasach

Gość gość
popieram, osoby przeżywające zachowania innych na fb powinny zlikwidować konto. Do takich rzeczy trzeba albo z dystansem albo wcale bo inaczej tylko pogarsza się sobie stan psychiczny. Zakres tematów, które cię drażnią zdradza że jesteś samotną i nieszczęśliwą kobietą.

Gość gość
Toś kuźwa racje powiedziała. Jebać to.

Gość gość
Ostatnio dodali biografię i ludzie wypisują nam niespotykane rzeczy. Osoby, które nic w życiu nie osiągnęły wypisują tam umiejętności których nawet nie posiadają. Po prostu śmiechu warte. Nagle okazuje się iż ci wszyscy bezrobotni z brakiem pomysłu na siebie są wielkimi biznesmenami co znają się na wszystkim i niczym :D. Niestety tylko w internecie mogą udawać bo jak jest naprawdę i tak wszyscy wiedzą.

Gość gość
albo jeszcze zdjęcie tatusia z dzieckiem a w rzeczywistości jest inaczej :D:D dobrze ze facebooka nie mam

Gość gość
Jedno zdjęcie mnie kiedyś zdenerwowało, przedstawialo narysowane kobietę, a pod nią był taki mniej wiecej podpis: Kobieta jest szczęśliwa, spełniona i jej zycie ma sens gdy nazwana jest 3 ma imionami: Kochanie Żono Mamo Jakos mnie to dobilo, ale może dlatego, że miałam wtedy 38 lat, byłam juz jakis czas po rozstaniu. Bez dzieci i bez szans na nie. Wiec trafiła w czuły punkt.

Gość gość
Nie mam konta na fzbuku i nigdy mieć nie będe jestem normalna.

Gość gość
Trudno się nie zgodzić, że niektórym osobom fb robi papkę z mózgu...

Gość gość
Jeszcze nie widziałam schabowego ze słoika Lecz sie.!

Gość gość
Ja mam wrażenie, że niektóre osoby poprzez te zdjęcia kreują się na kogoś kim nie są i niejako tworzą sobie życie jakiego nie mają, albo jakie chciałyby mieć...

Gość gość
A kto ci pozwolił wchodzić innym na fb?Pilnuj swego nosa!

Gość gość
zakompleksione osoby, ktore szukaja poklasku i zainteresownia swoja pusta osoba wrzucaja zdjecia na fb!!! ot i cala prawda, zalosne sa zdjecia o osons na fb!

Gość gość
Heh, od razu widać po komentarzach, że niektóre osóbki wrzucające takie zdjęcia poczuły się urażone:D

Gość gość
chca sie lansowac, zalosna sa!

Gość gość
22.06głupoty gadasz?dzieci są prawdziwe a nie plastikowe czy namalowane kredkami,jedzenie też nie,domu nie przemeblowuje ani nie umeblowuje sie na potrzeby zdjęcia.Widać że masz kompleksy i zazdrośc ci tyłek sciska.

Gość gość
Ale to co ty swoich słoikow nie masz że zazdroscisz czy nie umiesz bo o co teraz ci chodzi?Niech mają ,twoj facebook?

Gość gość
Lansować?czym?,nie przesadzaj .

Gość gość
Do 22:09 Znam taką parę która na wakacjach codziennie się kłóciła, urządzali takie awantury, że cały ośrodek wczasowy miał ich dość, serio...A na fb ona wrzucała fotki jak się ściskają, całują, idylla normalnie...Pewnie o takie kreowanie rzeczywistości chodziło, trzeba czytać ze zrozumieniem, a nie się od razu rzucac jak g****o w trawie...

Gość gość
"zdjęcia przetworów na ceracie" :D Wiecie co mnie rozwala jeszcze bardziej? Vlogi o zakupach. Wróciłam z Tesco i kupiłam dżem, papier toaletowy i pierś z kurczaka...o proszę tak wygląda. To jest poprostu boskie. Jeśli jest tu ktoś kto wstawia zdjęcia świeżo przyniesionych zakupów lub kręci takie vlogi to proszę napisz dlaczego to robisz? Do listy z facebooka mogę dodać: - grupowe zdjęcia lasek, które obrabiają sobie dupę, ale na fb lansują się jako najlepsze przyjaciółki. - zdjęcia napojów z rąsi.

Gość gość
Ja konta na Facebook nie posiadam, bo uwazam to za cos bardzo zenujacego. Te rzeczy o ktorych napisala Autorka to az szokujace, ze ludzie takie rzeczy zamieszczaja, to juz jest szczyt zenady. To az w glowie sie nie miesci jacy ludzie potrafia byc zalosni.

Gość gość
po prostu*

Gość gość
Nie rozumiem, wkurzaja cie zdjecia znajomych, ktorych sobie sama dobrałas -po co ? masochistka? Chyba ze spędzasz cale dnie sledzac na fb zdjecia obcych ludzi - to tym bardziej masochizm :):)

Gość gość
22:26 Myślę, że to nie jest kwestia doboru znajomych...każdy kto ma konto na fb przynajmniej z jednym z takich zdjęć się zetknął

Gość gość
Jesli masz na fb znajomych , których lubisz i szanujesz, to nie masz takich problemow. Jak wpuszczasz byle kogo i byle dużo, to czego sie spodziewasz? Pamiętaj, ze twoi znajomi swiadczą o tobie, to twoj wybór.

Gość gość
A przed świętami fotki choinek aż się rzygać chciało:)

Gość gość
To teraz pora na zdjęcie z księdzem po kolędzie:D

Gość gość
22:39 haha dobre :D

Gość gość
Jest taki program"Zobacz kto podgląda twojego fejsboka"Autorko brzydko spedzać całe dnie na śledzenie innych.