Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle o nim mysle POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. Pisałam z chłopakiem przez internet. Mieszka około 40 minut drogi ode mnie. Umówiliśmy się, że zamiast"kolezanka do seksu" bede "kolezanka do spania" w sensie ze np on bedzie do mnie przyjezdzal i bedziemy razem spali, tak po prostu. Przyjechal on do mnie i chyba ostatni raz. To bylo nasze pierwsze spotkanie, odrazu poszlimy do mnie. Obejrzelismy film i sie polozylismy spac, troche gadalismy o sobie itp ale nasze poznawanie sie trwalo jakies 10 minut, reszta gadalismy o jakis bzdurach. Lezelismy wtuleni, az mnie pocalowal, pocalunek byl nieziemski.. potem lezelismy to co chwile go calowalam, sie tulilismy do siebie, glaskalismy sie itp Gdy rano wyszedl ode mnie to bardzo ladnie sie usmiechnal i dal buzi ze az bylam w niebie. Gdy wrocil do domu to pisal jak bardzo mnie w nocy pragnal, choc obiecal ze tej nocy bedzie grzeczne co tak wlasciwie bylo. Pisalismy normalnie jak przed spotkaniem. Napisalam mu w tygodniu mam wolny dom to jak bedzie chcial to zapraszam do siebie a on ze bedzie o tym pamietal, mijaly dni, zero odzewu, wiec napisalam czy pojdzie w sobote ze mna na wesele to niby zajety to zapytalam czy chcialby sie ktoregos dnia spotkac nie na sen czy seks tylko tak po prostu jako spotkanie/randka. Poprosilam zeby nie klamal, wiec napisal ze nie wie, ja napisalam ze jak bedzie wiedzial to wie gdzie mnie znalezc odpisal Ok I cisza.. Spotkanie bylo 1 tydzien temu a ja ciagle o nim mysle o tym jaki przystojny o tym jak mnie tulil i o dziwo zadal pare pytan ktore chcial o mnie wiedziec... ciagle mysle i mysle o nim a gdy widze jego zdjecia to az po prostu mi sie robi gorąco i tamta noc mi sie przypomina chociaz nic sie nie wydarzylo.. Jestesmy mlodzi wiec nie wiem, hormony czy cos... Co mam zrobic zeby jakos go przekonac ze jestem fajna dziewczyna i warto sie mna zainteresowac?? pomocy

Gość gość
Ile macie lat?

Gość gość
Ja 20, on 24 wiadomo ze mlodzi. Faceci to tylko seks

Gość gość
Może on ma dziewczyne i dlatego tak się zachowuje?

Gość gość
Co jest w tobie takiego fajnego o czym sama nie wiesz a my to wiemy i ci powiemy? :-P

Gość gość
Nie ma dziewczyny bo pisał, że niby żadna nie chce z nim spać w sensie tak ogolnie, ale sie dziwie wlasnie bo jest mega przystojny wiec nie wiem czemu...

Gość gość
Ps. Jak usunac ten post? Bo pierwszy raz tutaj dodalam i chce go usunac?