Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo jazdy w 3 miesiące .Czy można?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się nad pójściem na kurs prawa jazdy.Mieszkam zagranicą i mogę być w Polsce maksymalnie 3 miesiące.Myslicie,że jest szansa żeby wyrobić się w tym czasie ? Jak wygląda to realnie? Domyślam się że teorie można zaliczyć w miarę szybkim tempie i mieć dużo jazd.A jak wygląda z czekaniem na egzamin?

Gość gość
Można na luzie. W półtora się da wyrobić. Z kolejkami na egzamin nie ma dramatu, w zależności gdzie ale możesz czekać nawet tylko tydzień.

Gość gość
W półtora miesiąca nie bardzo bo zajęcia są zazwyczaj co tydzień, ja kurs zaczęłam 30 maja a egzamin zdałam 5 sierpnia, pytanie tylko czy zdasz za pierwszym razem.

Gość gość
lepiej zrob prawko zagranica.masz prawo do testow w twoim ojczystym jezyku i bez porownania jest latwiej zdac zagranica niz w Polsce.nie sugeruj sie cena bo w Polsce bedziesz musial prawdopodobnie kilka razy zdawac zeby nabic kase instruktorom.ja mam porownanie bo robilam prawko w Polsce i w Niemczech

Gość gość
U mnie to trwało 7 miesięcy niestety aż.

Gość gość
Dzięki za odpowiedź.Jesli czeka się tydzień na egzamin.to nawet jak się nie zda to można spróbować jeszcze raz albo dwa.Sa też przyspieszone kursy chyba,prawda? Tak żeby skończyć szybciej teorie.Ja akurat tu gdzie mieszkam musiałabym za wszystko zapłacić 2 razy więcej albo lepiej.Nie wspominając o tym,że nie mam z kim zostawić dzieci a w Polsce moja mama by mi pomogła.

Gość gość
A możecie polecić jakąś szkole jazdy dla całkiem zielonej "blondynki" ?

Gość AdamJaworski
Na luzie! Ja w Kursancie zrobiłem w 2 miesiące!

Gość gość
Jeśli trafisz na dobrą szkołę i instruktora, to nie powinno być problemu. Ja dość szybko zrobiłam prawo jazdy w http://www.koszela.com.pl/ , udało mi się zdać od razu. :)

Gość gość
Ja się zimą zapisujesz to zdążysz spokojnie, a nawet krócej jak pójdziesz na Racławicką, mi zajęło to w moto start niecałe 2 miesiące, na egzaminy też nie czekasz długo

Gość toolaterka
Pewnie, ze sie da :P Ja zrobilam w tydzien, hehe ;) Kolekcjonerski dokument mi w tym pomogl, haha :P Na fastidcard com sa super ceny i super jakosc, takze polecam mocno :D jakbym miala kupowac nastepne , to na pewno tam :D

Gość gość
emmm lajtowo :p nawet da sie w 2 tygodnie, jak znasz stronki typu fastidcard com , haha :D