Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem pusta jesli bardzo mi zalezy na wygladzie?

Polecane posty

Gość gość
jesli nie zalezy ci tak samo na rozwoju intelektualnym, to tak ...jestes pusta

Gość gość
na rozwoju intelektualnym też, ale... bardziej mi zalezy jednak na wyglądzie

Gość gość
Jesli tylko na wygladzie,to raczej tak.Ale jesli masz jeszcze jakies pasje i jak juz ktos powiedzial tez rozwijasz sie intelektualnie,to wcale nie jestes.Mi tez zalezy bardzo na wygladzie,ale pusta nie jestem.

Gość gość
Jezeli bardzo o tym myślisz to tak , masz problem.

Gość gość
prawdę mówiąc tak i sama to przyznajesz przecież

Gość gość
U mnie w pracy jest taka gościówa, która wielce mądra, zna się na tym i tamtym, obyta czasem pozująca na erudytkę, słucha muzyki alternatywnej, co też lubi ogłaszać wszem i wobec a jednocześnie ma pier/do/lca na punkcie wyglądu - co też wszem i wobec komunikuje. Oto próbka tego co gada odnośnie swojego wizerunku (bez żenady, musi tego słuchać kilkanaście osób) "wzorki na rajstopkach pasują mi idealnie pod bluzkę' "ale mam zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach" "w drogerii x można kupić aktualnie dość tani tusz firmy y" takich tekstów też codziennie słyszę od groma. Zatem można być pustą lalą i niegłupią, elokwentną jednocześnie.

Gość gość
Co za bzdury.Autorka wcale nie musi byc zaraz pusta,jesli wyglad odgrywa dla niej bardzo wazna role.Moze jest mimo to madra i wartosciowa.

Gość gość
"Co za bzdury.Autorka wcale nie musi byc zaraz pusta,jesli wyglad odgrywa dla niej bardzo wazna role.Moze jest mimo to madra i wartosciowa." a przytoczony przeze mnie powyżej przykład współpracownicy? Może nie jest pusta, ale mega próżna, narcystyczna, na siłę chce sfokusować na siebie uwagę otoczenia i co z tego, że słucha dobrej muzyki, czyta ambitne książki i jest obeznana w świecie jak sypie jak z rękawa tekstami godnymi tipsiary z ledwie ukończoną zawodówką?

Gość gość
ja mam 35 lat, slysze ze w tym wieku odchudzanie, makijaz, kupowanie ciuchow, fryzjer powinny isc w odstawke, bo to proznosc ktora jest dobra u mlodych kobiet ale nie babc (tzn nie mam dzieci a tym bardziej wnukow, chodzi o znaczenie "stara kobieta").ja osobiscie nie widze w tym nic zlego bo nikogo nie krzywdze, ale w oczy to kluje ze nie wypada, powinno sie byc czysta i uczesana ale bez udziwnien typu makijaz, fryzura czy modny ciuch

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
Co do operacji plastycznych/poprawek ,rozumiem ze ktos ma problem z nosem,badz uszami i lekko poprawi, ale zeby poprawiac prawie cala twarz/botox+nos+poprawiony ksztalt brody+podniesienie brwi"Lifting brwi"... to przesada ... Takie laleczki przewaznie skupiaja sie tylko na urodzie, bardzo czesto-CEL-by przyciagnac bardzo bogatego faceta, stad te poprawki/korekty urody,dla mnie tego typu kobiety to bardzo prozne sa... PRAWIE KAZDA ktora ma kase,badz SPONSORA,zna dobrego chirurga,zrobi te poprawki w sposob dosyc naturalny nie przerysowany!!!, moze byc piekna jak lalka z obrazka . Urode mozna zrobic,ale "mozgu"/charakteru nie... Wyobraz sobie ze teraz Ty,albo twoja znajoma: wstrzykujesz Botoks +wygladzasz cere u kosmetyczki(przynajmniej raz w miesiacu) +dobry fryzjer +poprawiasz ksztalt nosa +poprawiasz ksztalt brody +podnosisz brwi-lifting +poprawiasz pupe(wstrzykujac w nia cos) /w nieprzesadzony sposob+ dlugie doczepiane pasma wlosow +tipsy +wybielasz zeby +uzywasz drogie serum na rzesy +dobre ciuchy +profesjonalny makijaz. I tworzy sie Nowa Kobieta.I jak tu porownywac normalna kobiete bez poprawek twarzy,do takiej poprawionej/przerobionej twarzy ? Niektore wola zainwestowac duzo kasy w urode/wyglad,niz w glowe... I nie kazdej KOBIETY priorytetem jest prawie idealny wyglad/zewnetrzny,niektore wola w cos innego zainwestowac.

Gość gość
Faceci też w dużej mierze lecą na wygląd, więc dlaczego kobietom miałoby na nim nie zależeć? Ja nie mogłabym się związać z facetem, który nie byłby dla mnie atrakcyjny, choćby nie wiem jak zayebisty miał wygląd lub jak był bogaty.

Gość gość
choćby nie wiem jak zayebisty miał CHARAKTER*** miało być, sorry