Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to niedorozwoje

Polecane posty

Gość gość

Otworzyłam omegle, a tam sami onaniści, walą konie przed kamerą i czekają nie wiadomo na co. Przecież tam nie ma kobiet czyli robią sobie dobrze oglądając męską masturbację. Potem trafiłam na kolesia, z którym miło mi się rozmawiało, a po 30 min zaczął sobie po kryjomu walić konia! Wchodzę na youtube, pod filmikiem faceta są normalne komentarze, a pod filmikiem kobiety ciągle propozycje seksu, wysyłania zdjęć k***sów, prośby o pokazanie biustu czy tyłka. Co jest nie tak z facetami??

Gość gość
takie są konsekwencje rozwiązłości kobiet ponadto popatrz na nasze "celebrytki" jak chętnie pozowały do Playboya kobiety nie widza nic specjalnego w pokazywaniu nagiego ciała a biznes erotyczny ma się bardzo dobrze mało tego niejednokrotnie kobiety traktują swoje ciało jak źródło zarobku to swego rodzaju patologia która wykorzystuje męskie popędy taki młody człowiek, który dojrzewa i kształtuje się jego psychika jest bombardowany erotyką ten świat wypacza jego zachowania i przyczynia się do powielania patologii ich zachowanie to efekt choroby współczesnego świata

Gość gość
Dlaczego oni niedorozwoje, to przecież Ty masz problemy ze zrozumieniem prostych spraw? :-P

Gość gość
Nie ma facetow sa mezczyzni ! Przestancie dyskryminowac mezczyzn wy damskie seksistowskie szowinistki

Gość gość
A dlatego niedorozwoje, bo to oni nie rozumieją podstaw kulturalnego życia w społeczeństwie. Gdyby mogli to na ulicę by wyszli z pindolami na wierzchu (ale jest zimno no i policja może zauważyć). Nawet kafeteria zmieniła się w stronkę o analach i sraniu na klatę. Jestem kobietą, też mam wysoki popęd seksualny, ale nie siedzę całymi dniami na omegle masując się po cipie, ani nie wypisuję komentarzy "pokaż fiuta kutasku", "nie jesteś zbyt inteligentny, ale przynajmniej fajny z ryja", "liż moją cipę tylko do tego się nadajesz pajacu". Ciągle czytam takie komentarze (tyle, że skierowane do kobiet).

Gość gość
,,Gdyby mogli to na ulicę by wyszli z pindolami na wierzchu" taaa ciekawe, a kto chodzi po ulicy z dopami na wierzchu, do czego służą majtki z dwóch sznurków, ile tu było tematów o wychodzeniu do pracy czy na imprezę bez majtek, zastanów się zanim coś napiszesz :-D

Gość gość
Napiszę wprost stosując porównanie. Wchodzisz do szamba i dziwisz się że śmierdzi. Nie znam tych portali, ale po opisie wnoszę, że to miejsce spotkań dla degeneratów, którzy tylko będąc w internecie anonimowo mogą dać upust swojemu s******leniu. Urodziłaś się wczoraj? Wiadomo, że są w społeczeństwie ludzie chorzy na głowę.

Gość gość
Gdyby kobiety nie tolerowały takiego zachowania, to faceci by się tak nie zachowywali, a że większość z was lubi wulgarnych i obleśnych facetów, to takie tego efekty. Dziś na kobiety kultura mało kiedy działa, natomiast jeśli facet podejdzie do obcej kobiety i powie wprost, że chce ją przer***ać to może się zdziwisz, ale to daje pozytywne rezultaty. Dopóki kobiety będą świecić wszędzie nagim tyłkiem i cyckami, to i faceci będą trzymać się ich poziomu.

Gość gość
Nie muszę wchodzić na podejrzane stronki. Wystarczy wejść na yt. Zobaczcie sobie filmiki facetów i kobiet o podobnej treści, a potem porównajcie komentarze pod nimi. Wnioski nasuwają się same.