Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boleglowy

Ciągłe bóle głowy i złe samopoczucie

Polecane posty

Gość www

Ja też jakiś czas temu borykałam się z problemem bólów głowy. Całkiem przypadkowo trafiłem na informację o zabiegu oksyterapii i zdecydowałam się go wykonać. Po jakimś czasie bóle głowy ustały i czuję się teraz o wiele lepiej. Polecam każdej niezdecydowanej osobie spróbować. Oprócz tego czuję, że organizm szybciej się regeneruje i czas odpoczynku jest zdecydowanie bardziej efektywny. Polecam, ja na pewno tę terapię jeszcze powtórzę.

Gość Jagoda

Miałam podobnie i nawet mniej więcej w tym samym czasie, kiedy to napisałeś. Czasem tez chciałam napisać coś o sobie publicznie,szukając jakiejś rady,ale zawsze myślałam i teraz tez,ze to będzie brzmieć tak nienaturalnie i ze i tak nie napisze tego,co tak naprawdę myśle. Pomogłabym Ci,tzn.doradzila,ale odpowiedzi innych osób mogą być bardzo podobne. Najlepiej, gdybys,jeśli nadal się tak czujesz, poszedł do lekarza pierwszego kontaktu zrobić wyniki a później, może dostalbys skierowanie do lekarza psychiatry. Ja miałam tak,ze z dnia na dzień, pojawiły się u mnie objawy somatyczne, w tym tez bóle głowy i brzucha najbardziej. Męczyło mnie to bardzo i tez byłam ciagle zmeczona. Do teraz tak mam,ze mecze się szybciej niż inni przykładowo. Nie podejrzewałam u siebie takiej choroby,jak Depresja. Później dostałam lek i zażywałam go przez długi czas. Łącznie prawie trzy lata. Bardzo pomagał. :) Dobrze by było,byś Ty postąpił podobnie. Choć wiem,ze to nie takie proste. 

Pozdrowienia.