Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż adoruje inne kobiety

Polecane posty

Gość gość
Jak on? czyli jak? co mu niby zrobiłaś?

Gość gość
zapytaj czy chce rozwodu.

Gość gość
To psychopata. Wiej bo zmarnuje Ci życie.

Gość gość
Stwierdził że czuł sie jak gowno kiedy rozmawiałam z przyjacielem z dawnych lat co u nas słychać. Jeszcze trochę i się przywitać z sąsiadem nie będę mogla. Cholera problem w tym że ja z nim rozmawialam 2 tygodnie temu a jego wyczyny są dłuższy czas. Marna wymowka. To się robi na prawdę chore. Chyba na prawdę pomyślę o rozstaniu...

Gość gość
Znajdź sobie psychologa, jak nie czujesz się sama na siłach czegoś z tym zrobić. Ale uwierz mi, że samo to się nie rozwiąże. Moim zdaniem będzie tylko gorzej, a ty jesteś bardzo młodą osobą, masz całe życie przed sobą. Szkoda byłoby żebyś obudziła się za kilka lat żałując, że niczego wcześniej nie zrobiłaś. Też mieszkam za granicą, z moim mężem pracuje kolega, który też sam pracuje na pełny etat a jego żona tylko dorabia i zajmuje się dzieckiem. I ten człowiek zdradza ją z kim tylko popadnie, nie szanuje jej.....Smutne to wszystko. Zawalcz o siebie żebyś później nie żałowała

Gość gość
Dziewczyno jestem pełna podziwu że nadal z nim jestes. Zobacz. Sam się wysypal. Stosuje wobec Ciebie karę emocjonalna. TO JEST PRZEMOC PSYCHICZNA. Pomysl jak wszystko do siebie pasuje. Stosuje przemoc, ma nad tobą władze finansową, ma za nic Twoje uczucia. To klasyczny przykład tyrana jak nie psychopaty który będzie się pogłębiać. Za dwa lata spusci Ci wpier.dol za przeproszeniem, powie ze zasłużyłas a Ty spuscisz głowę i przytakniesz bo będziesz zniszczona psychicznie. Pamiętaj że Twój syn mimo tego że jest małym dzieckiem jest dobrym obserwatorem. Chcesz żeby syn był podobnym człowiekiem? Jak nie dla siebie to zrób to dla dziecka. Wyrzuc go ze swojego życia póki Ci mile...

Gość gość
Biorąc pod uwagę to że przemoc psychiczna nie jest namacalna spróbuj dzisiaj poruszyć z nim ten temat i nagraj ta rozmowę na dyktafon. Wiem że serce pęka, przechodzilam to samo. Wiem że boli bo spędzilas z nim również piękne chwile ale tamten człowiek już nie wroci... mam trójkę dzieci z tyranem z czego jedno niepełnosprawne i dałam rade. Ty tez dasz! Popros o pomoc rodzinę. Wierzę w Ciebie!

Gość Ciocia Dobra Rada real
Autorko, tak jak Ci już dziewczyny pisały, odśwież swój wizerunek, zadbaj o siebie. Nie jest tak, że jednak trochę się zapuscilas? Także załóż konto swoje, na które będzie wplywala Twoja wypłata. W międzyczasie sprawdź, czy faktycznie Cię zdradza - sprawdź telefon Jeri Facebook, czy pisze też prywatne wiadomości do kobiet. Nie wiadomo, czy coś znajdziesz, ale jest szansa, że kiedyś z czymś wpadnie. Bo rozumiem, że nie masz go jak śledzić itp? Jak się uda, zbieraj dowody. Jeżeli rzeczywiście się zneca, nie na zasadzie zwykłych sprzeczek małżeńskich, to też nagrywaj, czy zbieraj świadków. Bo żeby to udowodnić, musisz mieć dowód... Jak sytuacja nie poprawi się i pomimo Twoich gróźb, że odejdziesz, dalej będzie Cię upokarzal, to zostaw go w cholerę. Możesz jeszcze, jak groźby nie pomogą, jak już nazbierasz trochę kasy, zrobić test. Wróć do kraju - jak przyjedzie za Tobą, znaczy, że mu jednak zalezy.

A ja bym się z nim rozwiodła i już po co się męczyć. Zresztą rozwód ma już za sobą. Nawet jak go kochasz to z czasem Ci przejdzie. Mój eks mąż lubił zaglądać do kieliszka i też miał ciągoty do innych kobiet. Najpierw były prośby później groźby i ostatecznie pożegnaliśmy się. Tu masz linka do dobrego adwokata https://adwokat.stokowska.pl/zakres-uslug/rozwody-rozwod-separacja-podzial-majatku/. Polecam. Babeczka bardzo mi pomogła:)