Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córeczka ma raka mózgu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Kilka dni temu dowiedziałam się, że moja 3 letnia córeczka ma raka mózgu i potrzebuje operacji, żeby mogła przeżyć. Niestety nie posiadam takiej kwoty, a na pomoc naszego Państwa nie ma co liczyć... Błagam podpowiedzcie mi gdzie mogę się zgłosić, co zrobić aby uzyskać jakąś pomoc... Dodam, że samotnie wychowuje córkę i ledwo starcza nam na życie. Jeśli ktoś mógłby wspomóc nas w jakiś sposób zostawiam swój nr konta bankowego. Naprawdę liczy się każdy grosz! Z góry dziękuję. Kinga

Gość gość
89 1050 1894 1000 0092 2484 2295 Proszę w tytule przelewu wpisać Paulinka. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Gość gość
Naciągaro, gdyby to była prawda to zglosilabys sie do jakiejs fundacji np. Sie pomaga, tam mozna bardzo szybko zebrac potrzebna kwote. No ale w fundacjach wszystko sprawdzaja wiec liczysz na to ze jakis naiwniak na forum przeleje ci kase.

Gość gość
Mocniejszego scenariusza nie dało się wymyśleć ? :o

Gość gość
Właśnie napisałam tutaj aby ktoś mi powiedział, gdzie mogę się zgłosić itp... A nie pisać, że jestem naciągarą... Nie bardzo wiem gdzie się z tym wszystkim zgłosić i już tracę siły dlatego miałam nadzieję na czyjąś poradę w tym temacie. Ale dziękuję bardzo widzę, że i na ludzi tutaj nie można liczyć...

Gość gość
A mało takich naiwniaków jest??Łykają jak pelikany a gnojstwo się śmieje.

Gość gość
Ej to ty co od męża uciekłaś i na czynsz nie miałaś? Widzę ze wróciłaś z nowym oszustwem.

Gość gość
Masz pozwolenie na taką zbiórkę pieniędzy?

Gość gość
fundacja "Zdążyć z pomocą", skontaktuj się proszę z nimi jak najszybciej. gdy już założycie Paulince konto, zalinkuj tutaj - z chęcią wesprę choć małym datkiem, będę mogła wówczas zalinkować do facebooka. z działań na teraz : myślałaś o wprowadzeniu jakichś metod alternatywnych pod dozorem lekarza ? medycyna chińska, zioła + akupunktura lub medycyna molekularna ? można spróbować od razu podać małej dożylnie duże dawki witaminy C, do tego jak najwięcej soków - od razu, od dziś, nawet kilka szklanek dziennie świeżo wyciskanego soku z warzyw + sylimaryna (Sylimarol - na pracę wątroby, nie koliduje z lekami, zapisywany przez lekarzy) + olej z siemienia lnianego - OD RAZU zacznijcie podawać małej, jeszcze dziś/jutro idźcie do apteki - musi być w chłodnej temperaturze, przechowywany w lodówce ( zgoogluj proszę "terapia dr Budwig"). Powodzenia i dużoo siły. Będzie dobrze, myślę o Was i staram się jak najwięcej dobrej energii przesłać.

Gość gość
dzieciar ma raka (niby) a ta warzywami chce go leczyć :O

Gość gość
Dziękuję bardzo za pomoc. A tym którzy piszą negatywne komentarze: Nie chcecie pomóc to po prostu się nie wypowiadajcie na ten temat a nie obrażacie ludzi.

Gość gość
I dlatego że chciałaś się dowiedzieć co i jak to podałaś numer konta??Do zarejestrowania a tym bardziej by się więcej dowiedzieć numeru nie potrzeba.

Gość gość
Piszesz na forum publicznym, nie podajesz żadnych danych, więc się licz z negatywnymi wpisami. Zresztą ja tez nigdy nie wpłace na taką prośbę.

Gość gość
Autorka mają być tylko komentarze pozytywne, i wpłaty?

Gość gość
Komentarze a po co jej komentarze wpłaty to jest to.

Gość gość
A kto wpłaci, jak nie wie komu?

Gość gość
Naiwni zawsze mogą się znaleźć

Gość gość
Autorko ...masz internet , umiałaś wpisać prośbę tu na forum a nie umiesz znaleźć potrzebnych ci informacji wpisując pytanie w google ? ?