Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za Tobą

Polecane posty

Gość gość
O, wy wszyscy biedni pogrążeni w tęskonocie, wspołczuję wam, choć uważam, że nie szukaliście jeszcze pomocy u Boga. Porozmawiajcie z Nim o waszym stanie, a porawi się Wam. Pozdrawiam!

Gość gość
Tęsknią, bo tak chcą. Nie trzeba im współczuć. Teraz każdego można znaleźć, ale nie każdy tego naprawdę pragnie i potrzebuje. Niektórzy ludzie lubią sobie tęsknić.

Gość gość
Teraz każdego można znależć? ale nic na siłę...Może mną pogardzicie, może mnie wyśmiejecie...Tak, cierpię... To wielka milość, trwa kilka lat. Gdy przychodzi chwila spotkania tego człowieka, dosłownie nie wiem, co się ze mną dzieje...Czuję i radość i ból...Na przemian cieszę się i płaczę...bowiem, będziemy się cieszyć chwilami a później musimy się rozstać (bo ktoś dla mnie nieosiągalny). Nie możemy być razem ze sobą. I tak, rozdzielamy się, płoniemy, odżegnujemy wszystko a nstępnie do siebie wracamy... I wiem, że ten stan zakończy dopiero śmierć. I co począć? Jak żyć, skoro coś jest silniejsze od rozumu, woli???

Gość gość
lubisz te euforyczne stany, podoba ci się ryzyko spotkań i tragedie rozstań i to twój problem, miłości w tym co napisałaś nie widać

Gość gość
tak, to można nazwać miłościa

Gość gość
a dlaczego nie widać w tym miłości? Może ona musi tak żyć. A co ma zrobić, skoro obiekt miłości nic nie zrobił i nie zrobi....

Gość gość
Nie, nie mi się to nie podoba...ja inaczej nie potrafię...jest we mnie blokada, boję się go, boję się wznieść się ponad konwenasne i opinię ludzką...

Gość gość
jak nic nie zrobił to i nie zrobi wniosek nie kocha tak jak facet kocha kobietę, nie chce z nią być " na dobre i na złe", a co najwyżej ją lubi i i żadnego związku z tego nie będzie więc nie ma sensu sie wkręcać w coś co nie ma pryzszłości

Gość gość
on też boi się wznieść ponad.... ? nie bądź śmieszna

Gość gość
O godzinie 21.44 kobieta coś bardzo ogólnie napisała i nic konkretnie z tego nie wynika, a parę osób urządzilo sobie jazdę po niej. Po co i dlaczego? Nie potrafię zrozumieć. Widać, że jakieś problemy ma. Po co jej dokładać?

Gość gość
Po co jej dokładać? Właśnie. A kto podejmuje refleksję nad tym, co robi, myśli i czuje? Prawie każdy człowiek, szczególnie anonimowy, często zachowuje się instynktownie, podobnie jak zwierzę. http://synonim.net/synonim/instynktownie

Gość gość
21:58 kocham!

Gość gość
6.35 Jesteś zwierze.

Gość gość
nie, to ty jesteś zwierzę skoro mnie tak wyzwałeś...