Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronika9125

objawy 5,6 tydzień ciąży

Polecane posty

cześć :) w niedzielę dowiedziałam się ze zrobionych dwóch testów ze w końcu będę mamą <3 ( dodam, że staraliśmy się z mężem ponad dwa lata ). ostatnią miesiączkę miałam 10 grudnia czyli wychodziło by, że jestem w 5-6 tygodniu i mam pytanie czy któraś z was miała w tym czasie plamienie takie biało-mleczne czasami żółte, nie jest ono cały czas ale pojawia się kilka razy dziennie jak skończę robić siku. Mam też taki nie ból brzucha ale czuję, że coś się dzieje , niby nie boli ale jakieś dziwne wrażenie, czy któraś z was tak miała? czy to normalne ? To moja pierwsza i bardzo długo oczekiwana ciąża i pewnie panikuje, ale wolę się poradzić ;) dziekuję za odpowiedź :)

Gość gość
Miałam białe bezwonne uplawy jakby. I ból brzucha jak na miesiaczke i to kilka tyg. To macica sie powieksza. Gratulacje. :)

Gość Pikutkaa
Ja ostatnią miesiączkę miała 9-go grudnia także jesteśmy na tym samym etapie ciąży:)

Gość gość
A ja 3 grudnia

Gość gość
ja 21 grudnoa . i teraz czekam... czy sie zjawi czy nie.. dzis nie wytrzymalam i zrobilam test... 2 kreska jest ale jak tylko patrze pod swiatlo i pod katem... nie wiem co to oznacza ...

Gość gość
Gościu ja na początku też miałam bardzo bladą drugą kreskę - widoczną tylko w dobrym świetle. Za dwa dni powtórzyłam test i była mocniejsza. Jeśli jest druga kreska (nawet blada) tzn że test wykrył hcg - ciąża jest:)

Gość Egeszege
Ja również ostatnia @mialam 10 grudnia i również to moja pierwsza ciąża. Mam identyczne dziwne uczucie w brzuchu. Na cale szczescie mnie nie mdli ale czasami mam wrazenie ze jedzenie staje mi w gardle.Mój pierwszy test zrobilam w sobotę kreska była bardzo słabo widoczna, kolejny test zrobilam w niedziele rano kreska kolejny raz była słabo widoczna i bardzo cieniutka. Dziś zrobilam kolejny test i kreska jest juz bardzo widoczna i gruba. A juz myslalam ze cos sobie ubzduralam :)

Gość gość
ale bym sie cieszyla bo staram sie juz 6 mc... i mam tylko jednogo jajnika bo mialam operacje w czerwcu i zostal on usuniety wraz z guzem... a tez robilas przed @ ?

Gość gość
a moze kazdy test pod swatlem ma 2 kreske

Gość Egeszege
Raczej to nie możliwe,test wykrywa jedynie hormon hCG który posiadają kobiety w ciąży. Gdyby tego hormonu nie było zamiast nawet znikomej kreski było by białe pole. W każdej instrukcji jest tez przecież wyjaśnione ze kreska to kreska,nawet ta ledwo widoczna! Ja pierwszy test zrobilam 7 dni po spodziewanej @ :)

Gość gość
teraz bede myslala caly czas.. ale tak jak lezy na normalnej powierzchni to nic nie widac... dopiero jak wezme w dlon do widze jak tak pod kontem kreska jest... cien nadziei tez jest