Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY! Szybko! Co ja mam robić?

Polecane posty

Gość gość

Korzystamy w domu z jednego komputera domowego. To znaczy ja i tata. Mama raczej słabo się na tym zna. Ojciec też nie najlepiej, ale jakoś korzysta. Ostatnio gdy wszedłem do pokoju to szybko wyłączył przeglądarkę. On nie wie, że jest coś takiego jak historia przeglądania i ja to sprawdziłem. On szukał haseł typu: oziębła żona, jak znaleźć kochankę, seks anonse, szukam kochanki. To jest chore! Mój ojciec, który jest niby taki miły i w ogóle ojciec rodziny, a takie rzeczy wyszukuje. Czy mam o tym powiedzieć mamie? Co ja mam robić? Nie wiem co mam o tym myśleć? Nie chcę, żeby rodzice się rozwiedli, a nie wiem jak mama zareaguje. Boję się, że jak powiem tacie, że wiem to nie przerwie tego tylko zacznie się lepiej ukrywać. Potrzebuję szybko dobrej rady!

Gość gość
POMOCY!

Gość gość
najpierw porozmawiaj o tym z nim, powiedz że wiesz i że powinien to załatwić jak dorosły ale nie wtrącaj się

Gość gość
Usuń historię przeglądarki i zapomnij o tym co widziałeś.

Gość gość
człowiek między innymi po to się żeni czy wychodzi za mąż żeby mieć legalnego partnera seksualnego a jeśli jedno z małżonków nie wywiązuje się z tego obowiązku to zaczyna dziać się tragedia zwłaszcza dla takiego człowieka który chce być wierny. masturbacja niestety nie zaspokaja potrzeb fizycznych w takim stopniu jak seks właściwy. to oczywiście nie usprawiedliwia twojego ojca ale to że wyszukiwał coś takiego świadczy że jeszcze nic głupiego ale może się stać więc powiedz mu o tym że coś takiego znalezłaś albo zrób wydruk i włóż do jego rzeczy osobistych jeśli nie potrafisz w twarz, tak żeby się domyślił że wiesz. to go może powstrzymać choć najlepiej byłoby żeby dostawał to co mu się prawnie należy.

Gość gość
Najgorsza rzecza jaka mozesz zrobic to isc z tym do matki.Nie chcesz zeby sie rozwiedli to z nim pogadaj.Ty go znasz i wiesz czy mozna z nim porozmawiac czy nie.Po ewentualnym rozwodzie twoja i rodziny sytuacja na pewno sie nie poprawi.

Gość gość
Ile masz lat? Czy ojciec traktuje Cię poważne gdybyś chciał z nim pogadać?

Gość gość
Może nie dotyczy to ojca, tylko sprawdzał dla kogoś że znajomych. Porozmawiaj, zapytaj wprost.