Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Tu się pije:) 2.

Polecane posty

z parasolką oczywiście przed sobą w dłoni bo wiesz...te miliony które patrzą....:P..i wiesz..zasłonię Cię tym parasolem...niech zazdroszczą:D

Nie cierpię nekrofilii..nie wyciągaj go z szafy!!!!Nigdy więcej!!!!!!!!:D

No tak to widziałem...oczyma wyobraźni ,że taka wchodzisz...no wiesz....[czerwienię się zawstydzony i mrugam oczętami]....

a wiesz...Ty masz szafkę..a ja mam biurko...ale na niego dziś nie wskoczę:D;):D

To Twój następny fetysz ???Skakanie po biurku...:D a gdzie z niego skaczeć ??Na wyrko,??Czy może przez otwarte okienko...na spacerek:D

Fetyszystka jedna::D..ale fakt...Pani Gadżet:D:D..ale fakt..dodaje smaczku...zwłaszcza mango:D

Na razie skakanie po biurku zostawię na później:D..ale na pewno nie za okno będę z niego skakał...:D

Jak na razie dobrze..fajnie ,ze Jesteś:)❤️❤️ Ja też już uciekam;)Jutro do pracy...

tak..i te nie dobre dręczą najbardziej...ciągła obawa jakaś.Ale jeśli serce jest czyste..to obawy ustąpią. Mi ustąpiły.

i wiesz..tak pomyślałem sobie..że dobrze, gdy te odczucia są tylko odczuciami..te niedobre..i nimi tylko pozostaną i nie zamienią się w rzeczywistość. Ja na to nie pozwolę !!! Już nigdy.

Pozdrawiam Wszystkich zaglądających ,,pijusów":D Jaśminko moja😘❤️❤️🌼 powiedziałem dobranoc i poszedłem spać,przepraszam o nie wiedziałem ,że wróciłaś...ale mam nadzieję że wszystko już oki;) Zajrzę późniejszym wieczorem jak zwykle na lampkę dobrego wina lub puchę piwa:)i... małą dawkę muzyki.Popatrzę sobie na Sandrę;):D

Nocnie heej:):)Dziś drugi dzień abstynencji? Nikt nie pije, nikt nie hałasuje :) Nikt nie leży, nikt nie śpiewa....Źyje ktoś????;)