Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Tu się pije:) 2.

Polecane posty

Kochanie Ty moje😘😘..no nie uciekaj...bo przyniosę Mango ...i z niczym więcej tu nie przyjdę...o..taki będę!:P:D

Zaglądam tu do Was ,,pijusy" bo coś pustawo tutaj:) Jaśminko😘😘❤️ Bidulko zapracowana..no już odsapnij troszkę:) i napij się z nami lampkę wina... Dzisiaj jest taki dzień ,że chętnie nie wychodziłbym z domu.,chlapa,odwilż...nic tylko siedzieć z lampką wina i rozkoszować się smakiem wina,stonowaną zmysłową muzyką...ach,rozmarzyłem się... https://www.youtube.com/watch?v=_njgfgNFng8

Ginger_❤️👄👄a pustawo jak widzisz i nudnawo, bo czas odpocząć od rocznych szaleństw:) a zatem prohibicja ogłoszona!Nie palimy nie pijemy do odwołana:) Jakoś tych linków nie są w stanie otworzyć, ale na szczęście Sandrę pamiętam z zamierzchłych czasów i coś tam jeszcze w niewielikim stopniu świta w mojej głowie ...

Witam wszystkich:) Oj, oj pusto pusto:Dno ale cóż, Wasze zdrowie !!!:D Pozdrawiam Jaśminko😘 ❤️ Pije bez odwołania;) a co do Sandry, to ją pamiętam oj jak pamiętam:D;)Przeżywam przy niej drugą młodość:D

Lepiej pij, pij dziś jest zimno, to Cię rozgrzeje :):)Ginger_❤️👄👄 dziś przesłucham:O tej ukochanej Twojej Sandry.Zimno ciemno za oknem jakoś do świtania nie spieszy się.Gdzie, to latoooo?Ale bym się wykopała w morzu zalanym promieniami słońca z mewą na niebie i ze statkiem w oddali ....A piach cieplutki cudownie by skrzypiał pod stopami ;)....Lato gdzie jesteś?

Witajcie:) Witaj Jaśminióweczko😘😘😘 ❤️ No piję piję:D i to chyba dzisiaj grzańca,bo coś mnie bierze:( a do tego to co miało być jutro będzie dopiero po niedzieli:( a ja nie mogę się doczekać. Ale cóż,co się odwlecze to nie uciecze...