Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsi faceci to nieudaczncy nic nie potrafia kiepsko zarabiaja

Polecane posty

Gość gość

naprawic nic nie umie;o przyniesie 2 tysiace netto i mysli, że jest królem świata:o sama zarabiam 1800 netto i zastanawiam się po co takie bezwartościowe coś trzymać?:o w domu nic nie zrobi, bo nie umie, nie chce,doklada mi pracy tylko, dziecmi sie zając nie potrafi:o Co za bez jajeczne typy teraz żyja?

Gość gość
A przed slubem tego nie widzialas? Moj tez nie umie meskich robot, za to sprzata, gotuje czasem, zajmuje sie dziecmi i niezle zarabia, dzielimy sie obowiazkami 50/50

Gość gość
Kolejna królewna z drewna ma żal, że choć ona zarabia 1800, to facet nie 8000 :) Co za hipokryzja i roszczeniowe pasożytnictwo.

Gość gość
Ja krolewna? Chyba parobek tego nieudacznika!! co po sobie sprzatnac nie potrafi! nic nie umie! On jest ksiezniczka!!

Gość gość
Tak to jest jak dzieciom czyta się w dzieciństwie za dużo bajek, potem na starość żyją w matrixie myśląc że życie bohaterów seriali to rzeczywistość i też chciałyby wejść do tego świata :P Ludzie są tacy sami jak byli przed wiekami, tylko że dzisiejsze kobiety mają dużo większe wymagania niż kiedyś, a wszystko za sprawą mediów które robią im sieczkę z mózgu.

Gość gość
Wzięłaś osobę po wyglądzie to tak masz i bardzo dobrze. Ja jestem lekarzem zarabiam ok 12 000 zł miesięcznie i nie mam kobiety, bo jestem nieśmiały, nie jestem typem bad Boya, pozdrawiam

Gość gość
Taaa ludzie sa tacy sami jak kiedys:D ilu dzisiejszych mezczyzn wybudowalo dom? Jak nasi dziadkowie? Potrafili pracować cieżko, a nie w biurze pod krawatem miekkie pipcie i tyle, to sa dzisiejsi faceci

Gość gość
dziadkowie budowali, mieli kupe kasy z handlu, pokolenie moich rodzicow juz nie mialo tak latwo

Gość gość
Ile dzisiejszych kobiet potrafi gotować? Ile potrafi zająć się domem, dziećmi? Ile interesuje się czymś więcej niż serialami i kosmetykami? Ile potrafi być zaradną, ogarniać sprawy życiowe? Ile ma prawo jazdy i samochód, własne mieszkanie? Ile zarabia więcej niż 2500 na miesiąc? Dlaczego jest tyle nieudacznic życiowych, które swoje nieudacznictwo, lenistwo i dwie lewe ręce próbują zwalać na facetów?

Gość gość
Łykacie każde prowo... a laska sie cieszy

Gość gość
ilu dzisiejszych mezczyzn wybudowalo dom? Jak nasi dziadkowie? x Weź może się za naukę historii, bo widać że nie masz o niej zielonego pojęcia. Jeszcze 100 lat temu większość ludzi nie była pewna czy będzie miała co do gara włożyć na drugi dzień, a pracowała cała rodzina włączając w to kobiety i 7-8 letnie dzieci. Narzekasz na mężczyzn i że nie pracują fizycznie, przecież nie chcecie takich facetów, wolicie tych po kosmetyczce, siłowni i solarium.

Gość gość
moi dziadkowie budowali domy w latach 60tych mieli kase z handlu i roboty w usa/kanadzie,

Gość takijeden666
I tak wiadomo że mężczyźni pchają ten świat do przodu nie kobiety. :)

Gość gość
Jakiego sobie wybrałaś takiego masz! Najwidoczniej żaden ogarnięty cię nie chciał, więc złapałaś pierwszego lepszego.

Gość gość
Gdyby nie mężczyźni to do dziś biegałybyście po lasach z gołym tyłkiem, kuźwa nawet kosmetyki trzeba było wam wymyślić abyśmy nie musieli patrzeć na wasze brzydkie mordy :P

Gość gość
nie trzeba bylo qymyslac kosmetkow. wiadomo ze shot spermy na twarz dalby lepsze skutki, ale wy nie chcecie na nas tryskac

Gość gość
Ksi ęzniczka jest tylko jedna , to pani kierownik w EOP- wszystko za nią robi maż sprzatnięty sprzed nosa 10 laet młodszej koleżance- z którą był w zwiazku małżeńskim. Amen.