Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna bandyty napiszcie porade

Polecane posty

Gość gość

bardzo prosze o porade, jestem bardzo spokojny chlopak 27 lat grzeczny z porzadnego domu poznalem w kawiarni dziewczyne w ktorej zakochalem sie 2 razy spotkalismy sie na kawie juz ,ale jest 1 problem, bardzo prosze poradzcie mi szczerze bo to wazne dlamnie , bardzo sie zakochalem z niej , ale jest problem ona miala chłopakow ze srodowiska bandyckiego przestepczego , 1 jej były siedzi za narkotyki , 2 za napad, 3 za rozboje , wysokie wysoki maja , ona niby mi mowi ze chce zerwac z tym chce spokojnego chlopaka ale ... czy jak dziewczyna juz przesiąknięta takim srodowiskiem, zna ''chopaków z miasta"" zadawala sie z bandytami , byli jej chłopacy siedza w wiezieniu to czy niebezpieczne w taki zwiazek wchodzic ? moga ich koledzy ja miec na oku , lub przypadkowo nawet zobaczyc mnie z nia i pobic itp? czy taka dziewczyna raczej nie utrzema sie z normalnym spokojnym chlopakiem bedzie dalej chciala bandytow takich poznawac? albo jej byli bede sie nia interesowac? czy strach z taka sie zadawac?

Gość gość
Po 1 jestes dla niej ochlapem wyjsciem ewakuacyjnym Po 2 nie ryzykuj oni kiedys wyjda i beda chcieli ja spowrotem a ty oberwiesz