Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz sie mnie brzydzi

Polecane posty

Gość gość

Boli jak cholera :( kiedy on był chory zawsze sie nim opiekowałam, pomagałam. Kiedy nie miał pracy wspierałam i utrzymywałam :(. Teraz ja jestem chora przewlekle, jest coraz gorzej. Do tego złapałam jakas infekcje i kaszle a mój maz do mnie " skończ kaszleć bo sie porzygam", kazałam mu sie wynosić do drugiego pokoju a ten " kaszlaj sobie najwyżej sie porzygam" boli bardzo boli. Chyba 8 lat małżeństwa poszło sie walić. Powinnam odejść prawda?

Gość gość
Faceci to huj/e taka prawda. Nie martw się mój też mnie zostawial gdy coś było źle a teraz k***** jest na badoo

Gość gość
Takie podlatuje prowem.... Ale jeśli prawda przedewszystkim rozmowa, jak nie pomogę odsunąć Się od niego, bądź wredna a w głębi duszy silna, idź do fryzjera, odśwież się, i się nim nie przejmuj, a jak wyzdrowiejesz tez mu dowalaj. Proszę bardzo a on to książę? Nie myj garow po nim nic nie rób traktuj jak powietrze i bądź niedostępna,nieosiągalna

Gość gość
Powiedz mu żeby spier/dalal i idź se do kina

Gość gość
weź rozwód to d**ek nic nie warty

Gość gość
Może tylko kaszlu b nie lubi? w sumie ciesze się, ze nie jestem sama, bo mój churchlał nieraz cały dzień, i tez już byłam tym wkurzona, jak cały dzień musiałam słuchac tego przeklętego churchlania... :(

Gość gość
Mój kaszlal od petow a i tak to ja byłam niby nienormalna

Gość gość
Tu autorka To nie prowo :( kurcze tylko moja choroba przewlekła wiąże sie z kaszlem a bedzie tylko gorzej :( nienawidzę siebie za to, wstydzę sie wychodzić do ludzi, nie chce żeby ktoś musiał na mnie patrzeć czy słuchać kaszlu:(. Nie mam nikogo, czuje sie cholernie samotna i wystraszona tym co jest i tym co bedzie a mam jeszcze kilku letnie dziecko.

Gość gość
Co to za choroba?

Gość gość
Przewlekła niewydolność oddechowa

Gość gość
Głową do góry. Zapytaj lekarza jak to złagodzić. Ja ssslam cukierki miętowe na kaszel i pomagało. Poczekaj jak on zachoruje wtedy mu się odwdzięczySZ.

Gość Ania2132131213
Ja pierdzielę jaki cham... Wiem, ze to nie jest proste, ale musisz to zakonczyc. wyobrażasz sobie zycie z nim za rok, dwa , pięć? Bo niestety nic się nie zmieni wtedy, będzie tak samo, albo jeszcze gorzej! Pewnie myślisz, ze zainwestowałaś w to tak wiele czasu, ze nie warto nic zmieniać, albo stresują Cię zmiany, ale to w tym wypadku jedyne wyjscie

Gość Ania2132131213
A tak btw sama mam kaszel już ponad 2 tygodnie i nie chce mi przejść :O lekarz laryngolog powiedział, ze teraz częste są uporczywe kaszle, ze taki wirus panuje...

Gość gość
mnie tez drażni kaszel,ale tylko kobiet ,nie wiem czemu ,nienawidzę tego słuchać

Gość gość
Autorka. Tez wlasnie złapałam wirusa czy cos i kaszle wiecej niż zwykle. Teraz boje sie położyć spac- pewnie bede kaszleć :(

Gość gość
rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód rozwód

Gość Ania909020321
Przeciwkaszlowo działa Acodin - jest bez recepty, poczytaj o nim w necie lekarz mi go zalecił ;)

Gość gość
Problem w tym ze nie mogę brac leków przeciwkaszlowych, moje oskrzela nie radzą sobie ze śluzem, gdybym wzięła wszystko by zalegało i wtedy bardzo łatwo o bakterie. Przepraszam wiem ze to obrzydliwe :(