Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darkyellow

Mój facet jest mało męski!

Polecane posty

Gość Darkyellow

Hej dziewczyny. Mam problem który nie daje mi spokoju i musze się kogoś poradzić. Jestem z chłopakiem juz 4 lata, układa nam sie dobrze ale od pewnego czasu irytuje mnie u niego jedna rzecz, mianowicie jest mało męski. Może żeby to bardziej zobrazować podam przykłady: chciałam wyciągnąć go do parku rozrywki- "nie bo mi po tym wszystkim nie dobrze" Chciałam jechac do praku liniowego-"nie bo mam lęk wysokosci" Poza tym nigdy nie umie stanąć w mojej obronie. W łóżku chce żebym to ja dominowała. Używa zwrotów takich jak: "jak byłem MALUTKI(!) to płakałem bo coś tam cos tam"(takie teksty powtarzają sie notorycznie. Spał z mamą do 7 roku życia. Na sam koniec dodam że ojciec w jego życiu pojawia sie tylko 2 dni w tygodniu. Moje pytanie jest takie, czy da się coś z tym zrobić? Czy to że wychowywała go głównie matka ma jakiś związek z tym?

Gość gość
Wow. Troche faktycznie jego zachowanie jest malo satysfakcjonujace dla kobiety. No ale kazdy facet ma wady. Skoro sie dogadujecie to chyba najwazniejsze.

Gość gość
Teraz po 4 latach zaczęło ci to przeszkadzać, czy może zaczynasz się nudzić i tylko szukasz pretekstu do zerwania?

Gość gość
Czy staje mu na twój widok?

Gość Matcho
Jak bym chciał taką d**eczkę co lubi hardkor za to mam taką co by tylko w domu albo na dyskoteki zpomnij o wypadzie w góry czy na rower bo sie zmęczy jak autem jade 90 to zwolnij bo sie zabijemy jak ćwiczę na siłowni to po co sie tak męczysz ,sprzedaj crossa bo sie kiedyś na nim zabijesz mogę cały dzień wymieniać ,może sie wymienimi partnerami?

Gość gość
Może rzeczywiście ma lęk wysokości? Zdarza się. O "stawaniu w obronie" to trudno coś powiedzieć nie znając sytuacji. Ale powiem szczerze, że kompletnie nie rozumiem że opowiada historyjki typu że spał z matką do 7 roku życia. Nawet jak coś takiego miało miejsce to powinien się tego raczej wstydzić niż opowiadać dziewczynie:o Czy się da go zmienić? Raczej nie:D nie mówiąc o tym że w twojej głowie już jest jego określony obraz i jak ktoś wyżej napisał szukasz pretekstu do zerwania.

Gość gość
Oczywiście że wychowywanie chłopaka przez samotną matkę miało na to wpływ, nie miał innego wzorca więc przejął niektóre zachowania i sposób myślenia od kobiety, ale to nie zmienia faktu że właśnie w kimś takim się zakochałaś, więc nie rozumiem skąd te pretensje po tylu latach razem?

Gość gość
15:41 Wymienimy partnerami czyli ty będziesz z jej facetem A ona z twoja laską :D