Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętacie założyłam tu temat o ginekologu czy to normalne

Polecane posty

Gość gość

Ze jestem w 39 tyg a nigdy nie siedziałam na samolocie . Nie zbadał mnie jeszcze ani razu dopochowowo jedne fora mówią ze to normalne inne ze zaniedbanie . Chodze prywatnie . Na sobote mam termin i dziś wizyte. Czy dziś na ostatniej powinien mnie zbadac w ten sposób ? I proszę tu po mnie nie jeździć tak jak jakaś mądra wtedy ze nie kocham dziecka i mam je w d***e . Tylko mi napisać co i jak . .

Gość gość
samolocie ?

Gość gość
Na fotelu ginekologicznym . Napisałam tak jak w poprzednim temacie zeby może łatwiej było skojarzyć:)

Gość gość
po co ma cie badac dopochwowo? zebys infekcji dostala? w uk nigdy tak nie badaja. jakas zboczona jestes chyba :d

Gość gość
Ja p*****le tqk jestem zboczona k***a ja p*****le a na poprzednim temacie zostałam nazwana wyrodną matka bo nie interesuje się dzieckiem bo nie miałam badania ginekologicznego!!!

Gość gość
w leb sobie strzel , patologio. :D

Gość gość
No tak teraz patologia jeszcze :D Boze niektóre to naprawdę idiotki tutaj . Nie potrafią odpowiedzieć na proste pytanie te które juz to przezyly ..

Gość gość
A jakie badania miałaś robione przez całą ciążę u ginekologa? Usg robił? cytologii nie pobrał?

Gość gość
U mnie na ostatniej wizycie badal stan szyjki. To bylo miesiac przed porodem . W czasie calej ciazy to chyba 2 razy mialam badanie gin. Wlacznie z powyzszym.Nie pamietam na 100 % A tak to Usg co miesiac.

Gość gość
Nie miałam cytologii. Jestem dwa dni przed terminem . Dlatego się pytam bo juz raz zostałam zbesztana na forum tutaj ze jak mogę nie dopilnować lekarza ze nie robił badań A ja nie miałam pojęcia ze trzeba to on jest lekarzem . Ogólnie od 6 tyg chodzę co miesiąc na wizytę . Pierwsze dwie to było usg dopochowowo później usg normalnie .. I tak tylko polozna na fotelu Wzięła wymaz do gbs . I w szoku ze lekarz mnie nie badał jeszcze na fotelu . Dlatego pytam bo nie wiem jak powinno być ok ?

Gość takajedna28
Mi lekarz co miesiac badal szyjkę, ale zawsze byla zamknieta i gładka. I co 2 wizyte usg. No chyba ze chcialam zobaczyc na chwile to jak nie wypadal termin usg to mi pokazywal dzidziusia i tak. Chodziłam prywatnie.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź