Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tarot to bulls**t. Nie sprawdza się

Polecane posty

Gość gość

Tarot to bulls**t. Nie sprawdza się

Gość gość
Korzystałam z porad wróżek, czytałam wiele for internetowych poświęconych Tarotowi. I wiem jedno - tarot się nie sprawdza. Sprawdziło mi się może 50% wróżb, ale były one tak uniwersalne, że właściwie to każdej sytuacji mozna je było dopasować. Jeśli jakaś wróżba się nie sprawdza to wróżki mają na to gotowe wyjaśnienia: temat przewróżony, karty nie chcą mówić, albo chciały pokazać coś innego... sratatata :O tak naprawdę wróżby to loteria i szanse na trafienie wrozby są i wtedy wróżba się sprawdza, ale jak się nie sprawdza to "karty nie chciały mówić" :O albo "karty chcialy pokazać coś innego" :O

Gość Edziaaaaaaaa
Mnie zawsze śmieszyły te wszystkie taroty itd :D Nie wierzę w takie bzdury, ale czasem dla jaj wchodzę na jakiś temat z wróżkami i sprawdzam "jaka będzie moja przyszlosc" :D Jeszcze nigdy żadna wróżba się mi nie spelnila w 100%. Generalnie są pisane tak, żeby każde wydarzenie mogłoby zostać podciągnięte pod interpretację tejże wróżby.

Gość gość
Mi z tarota tez sie nie sprawdza,no moze cos,ale to nie jest do konca to!! Natomiast 6 lat temu,bylam u wrozki,ktora z klasycznych wrozy i tu mi sie spr w 90%,jedynie opoznienia w czasie