Gość Lekkozgubiony Napisano Styczeń 19, 2017 Witam wszystkie forumowiczki/forumowiczów. Mam pytanie co to jest ? Znamy się od wakacji Ja jestem o rok starszy. W sumie piszemy już ponad 5 miesięcy codziennie właściwie o wszystkim i bardzo dużo. Z wiadomości też niewiele wynika raz są takie teksty jakbyśmy byli już bliżej po tym odsuwa mnie dalej od siebie. Mówiła mi o tym jaką ma sytuacje w życiu i co przeszła, wpieramy się w cięższych dniach. Ostatnio zaprosiła mnie na studniówkę, przyjąłem zaproszenie i chcę nawiązać bliższą relację, ale na studniówce patrzyła na swoje paznokcie, bardzo rzadko patrzyła się w oczy, mało rozmawialiśmy. Po tym znowu piszemy jakby nic nie było. Dzieli nas odległość kilkudziesięciu km więc cieżko zainicjować spotkanie, choć chciałbym się spotkać i porozmawiać normalnie. Nie wiem co o tym myśleć czy to będzie coś poważniejszego czy nie ? Chciałbym no ale nie wiem co ona o tym myśli. Chciałbym mieć z nią jeszcze lepszą relację, ale nie wiem czy ona tego chce. Nie chce się za bardzo ujawniać bo nie wiem czy tak nie stracę dobrej przyjaciółki. Co o tym myślicie ? Mam nadzieje że coś poradzicie ;) Pozdrawiam wszystkie kobitki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach