Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lekkozgubiony

Rada do sytuacji

Polecane posty

Gość Lekkozgubiony

Witam wszystkie forumowiczki/forumowiczów. Mam pytanie co to jest ? Znamy się od wakacji Ja jestem o rok starszy. W sumie piszemy już ponad 5 miesięcy codziennie właściwie o wszystkim i bardzo dużo. Z wiadomości też niewiele wynika raz są takie teksty jakbyśmy byli już bliżej po tym odsuwa mnie dalej od siebie. Mówiła mi o tym jaką ma sytuacje w życiu i co przeszła, wpieramy się w cięższych dniach. Ostatnio zaprosiła mnie na studniówkę, przyjąłem zaproszenie i chcę nawiązać bliższą relację, ale na studniówce patrzyła na swoje paznokcie, bardzo rzadko patrzyła się w oczy, mało rozmawialiśmy. Po tym znowu piszemy jakby nic nie było. Dzieli nas odległość kilkudziesięciu km więc cieżko zainicjować spotkanie, choć chciałbym się spotkać i porozmawiać normalnie. Nie wiem co o tym myśleć czy to będzie coś poważniejszego czy nie ? Chciałbym no ale nie wiem co ona o tym myśli. Chciałbym mieć z nią jeszcze lepszą relację, ale nie wiem czy ona tego chce. Nie chce się za bardzo ujawniać bo nie wiem czy tak nie stracę dobrej przyjaciółki. Co o tym myślicie ? Mam nadzieje że coś poradzicie ;) Pozdrawiam wszystkie kobitki ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować