Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłem zaręczony, nie wiem, czy jej powiedzieć?

Polecane posty

Gość gość
Przecież ją też zostawisz. Więc, cwaniakując, póki macie fajne pożycie łóżkowe to nic jej nie mów, a jak pożycie się zepsuje to jej powiesz, dzięki czemu łatwiej ją porzucisz i znajdziesz następną do ro/ochania. PS. Kroczę Twym tokiem rozumowania :)

Gość gość
Powiedz to znaczy ze jestes poukladanym facetem zwiazek zareczyny. Rozpadlo sie no czasem sie rozpada malzenstwa sie rozpadaja co dopiero narzeczenstwo. Slubu nie bylo masz carte blanche ..... . Powinna docenic twoja szczerosc to ze jestes odpowiedzialny , chciales sie zwiazac. Powiedz i tyle.

Gość gość
Nie mam zwyczaju nikogo obrażać, ale człowieku wyżej nie masz piątej klepki. Zależy mi na niej i wspólnej przyszłości, a dla Twojej wiadomości to jeszcze z nią nie sypiam.

Gość gość
Sory mowiac o człowieku bez klepki miałem na myśli osobę która napisała "przecież ją też zostawisz"

Gość gość
I jak powiedziałeś jej?

Gość gość
Tak, wczoraj. Powiedziała że jej to nie przeszkadza, zadała kilka pytań i koniec tematu. Później spędziliśmy normalny, miły wieczór jak gdyby nigdy nic.

Gość gość
To super :-) powodzenia :-)

Gość gość
Widzisz powiedziales, ona zadala kilka pytan pewnie zeby sie upewnic czy ten zwiazek na pewno jest definitywnie zakonczony (skoro był dlugi i powazny). Jesli zrozumiala sytuacje nie powinna miec z tym problemu.