Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna relacja z pewną dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Cześć, kilka miesięcy temu poznałem pewną, od razu zaczeliśmy się ze sobą dogadywać. Bardzo dużo ze sobą spędzamy czasu, spotykamy się, gadamy przez telefon godzinami, uprawiamy ze sobą seks. Chociaż nadal oficjalnie jesteśmy tylko przyjaciółmi. Ale zawsze gdy poruszam temat że może zostaniemy parą to ona się wścieka że przecież jesteśmy przyjaciółmi i ma tak zostać. Wyznaje mi też czasem że chciała by w końcu poznać kogoś do związku na stałe. Więc ona chce związku lecz jednoczeście odrzuca mnie do friendzone, mimo iż z zewnątrz wyglądamy jak para i tak się zachowujemy bo chyba to wykracza po za zwykła przyjaźń. A mnie boli to że ją kocham i boję się tego że jak ona pozna kogoś "na serio" to że tego nie wytrzymam :(

Gość gość
Skoro uprawiacie seks, to nie jesteś przyjaciółmi matołki, tylko kochankami. Ty ją kochasz, a ona Ciebie nie i Ci wciska kit o "przyjaźni".

Gość gość
Ona twierdzi że jest to niezobowiązujący przyjacielski seks i wzajemne dawanie sobie przyjemności, ma zupełnie inne podejście do tego iż ja :(

Gość gość
Czy wy wiecie co znaczy słowo przyjaźń? Czy z przyjacielem płci męskiej też uprawiasz seks? W przyjaźni nie ma seksu.

Gość gość
No właśnie ja uważam że to coś innego, ale nie rozumiem jej myślenia że chciała by związku ale mnie odrzuca mimo moich jasnych deklaracji, nawet kilka razy się o to pokłóciłem z nią

Gość gość
Bo Cię nie kocha. Tak się właśnie kończą te wasze dzisiejsze "przyjaźnie" z saksem. Jedna strona się zakochuje i cierpi.

Gość gość
Bo czemu tak się zachowuje. I sprawia wrażenie że jej zależy np idę na 6 do pracy a ona ma wolne ale i tak wstaje dla mnie przed 6 aby pogadać chociaż 10 minut przez telefon. Takie rzeczy występują w przyjaźni?

Gość gość
Jest o Ciebie zazdrosna?

Gość gość
szczerze mówiąc to raczej nie... to ja jestem bardziej o nią nawet o jej kolegów, ale to chyba dlatego że się w niej zakochałem

Gość gość
No to niestety nie kocha Cię.