Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitka gość

Egzamin zawodowy opiekun medyczny 2017

Polecane posty

Gość gość
Czy z tą numeracją zadania to jest jakaś prawidłowość, czy komisja zmienia kolejność. Czy jak sobie wyliczyliście, które Wam zadanie przypadnie, czy to się potwierdziło na egzaminie ????

Gość gość30
witam gratuluję zdanych już egzaminów i trzymam kciuki za dopiero zdające.wszystko już mi się pomieszało powiedzcie mi te co już zdały czy najpierw piszemy czy robimy zadanie? czy piszemy wykaz sprzętu i opisujemy wykonanie zadania ? czy tylko piszemy problem-potrzeba ,cel -działanie?

Gość gośćMał
gosiunia 71: obniżałam zagłówek i wyciągałam dużą poduszkę, jaśka zostawiłam. Można podłożyć nerkę z ligniną - ale to nie jest oceniane ;-) To zależy od Egzaminatora i ilości stanowisk. Jeśli są np. 3 stanowiska i 6 osób, to 3 osoby piszą a 3 pozostałe zabiegi wykonują. Jeśli jest tyle stanowisk ilu zdających - to Ty wybierasz, masz ok 40 min na wykonanie zadania

Do Gosia71, bardzo prosimy o zad.1 z oryginalnym opisem,proszę zrobić tzw. pierwszy krok a na pewno znajdzie się ktoś, kto ma zad.2 i wrzuci. Wiele zestresowanych osób będą Pani wdzięczni, z góry dziękuję i życzę miłego wieczoru :)

Gość gość
Jak myślicie,we wtorek na8 mamy się spodziewać pani Krysi z udogodnieniami?

Gość gość
Pozdrowienia dla Opiekunów z Radomia, połamania czarnych długopisów i porwania rękawiczek

Gość gość
Zadanie 2 jest cale opisane duzo wczesniej tak okolo daty 17 18 czerwca poszukajcie a znajdziecie

Gość gość
A dokladnie na str17 jest cale 2 zadanie

Gość gość
Jestem już po egzaminie z nerwów zapomniałam połowę rzeczy musiałam odchodzić od łóżka

Gość gość
Gosia71 wrzuć zad 1 dzięki wrzuciłam zad2 pozdrowionka

Gość gość
Gosia 71!!! Proszę wyślijcie mi na email tekst z zestawu 1(oryg.) będę bardzo wdzięczna za to medycznyopiekun0@gmail.com

Gość gość jeti
27.06 2017r egzamin zawodowy 8 rano kołobrzeg

Gość gość
Napiszcie jaki zestaw był o 8 rano.

Gość EveEvelinda
GOŚĆ WCZORAJ 18:18 Nie zaczynasz mycia nóg od stopy. Stopę wsadzasz do miski i najpierw myjesz lydke, udo, pachwine, stopę pamiętając o przestrzeniach między palcami i dopiero potem szorujesz paznokcie :)

Gość EveEvelinda
A co do tego kiedy i gdzie jaki zestaw. Niestety nigdzie z tego co wiem nie musi być identycznie. Ja jak zdawałam 24 na 8 rano we Wrocławiu to zaczynałam od zestawu 2, w innym mieście zaczynali od 1. Tylko id egzaminatorów zależy od jakiego zacznie się u was. Spokojnie, tu na stronie macie dokładnie opisane zadania, z wpisanym informacjami do częśc***isemnej jak i kolejność w części praktycznej. Gosia nawet wam wszystko zebrała w jedno miejsce. Wspólnymi siłami mamy u zbierane wszystko Ci będzie wam potrzebne do zaliczenia. Więc czytajcie, analizujcie I powodzenia, bo wiem, że każda osoba z was zda :)

Dziewczyny :) zgodnie z algorytmem mycia kończyn dolnych, myjemy przednią i tylną część nogi w kolejności : stopa, podudzie,udo ,pachwina ( źródło :"Opiekun medyczny w praktyce" Elżbieta Szwałkiewicz) :)

Gość gość zuzia
czy ten egzamin z opiekuna medycznego to jest to samo co z opiekuna dps???

Gość gość zuzia
czy ten egzamin z opiekuna medycznego to jest to samo co z opiekuna dps???

Gość gość jeti
kto jest już po egzaminie praktycznym w Kołobrzegu cobył 23.06 2017r niech się odezwie jeti

Gość Dońka
Mam pytanie , mianowicie czy w zestawie 2 trzeba wypisać problemy, potrzeby , cele i działania?? Proszę o szybką odpowiedź.

Gość Dońka
Czy jest ktoś w stanie opracować oba tematy pod względem problemy, potrzeby, cele i działania ?? Bardzo proszę o pomoc bo ja już nie myślę racjonalnie jutro mam egzamin.

Gość Dońka
Czy jest ktoś w stanie opracować oba tematy jeżeli chodzi o problemy potrzeby cele i działania?? Bardzo proszę o pomoc bo ja już nie myślę racjonalnie a jutro egzamin

Gość Dońka
Czy jest ktoś w stanie opracować oba tematy jeżeli chodzi o problemy potrzeby cele i działania?? Bardzo proszę o pomoc bo ja już nie myślę racjonalnie a jutro egzamin

Gość Dońka

Gość gość
Są na wcześniejszych stronach.

Gość gość
W zestawie z panią Zosią ile potrzeba myjek i ręczników. Wiem że jedna myjka do wymiatania okruchów. Wymiatacie okruchy na podłogę czy na nerkę. Następna do mycia klatki i rąk,ale ręce są brudne.Czy po nich przebarwienia wymienić ręcznik i myjkę.Z góry dziękuję za pomoc.

Gość gość
ja zdaję jutro warszawa