Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitka gość

Egzamin zawodowy opiekun medyczny 2017

Polecane posty

Gość gość
Hej jakie polecicie książki do tego egzaminu? Jestem bardzo ciekawa.. czeka mnie w przyszym roku i trochę się stresuję. Chce się dobrze przygotowac. widziałam,że jest fajna księgarnia medyczna http://www.medpharm.pl/ i mają sporo specjalistycznej literatury. Zamawialiście coś u nich? :)

witam zdaję egzamin 19 czerwca teoria i 25 praktyczny . Jak ktoś coś będzie widział to dajcie znać . Jesteśmy tu po to żeby sobie pomagać.

Gość gośćxxxx
Hej . wie moze ktos kiedy zaczynaja sie egzaminy na opiekuna medycznego w Bydgoszczy????

Gość gość
Wpadajcie na s lacka z 53 strony to może porozmawiamy jak ludzie na temat tych egzaminów. I procedur.

Gość Emilia3710
Dzień dobry. Ogólnie mam jeszcze dużo notatek ze szkoły. Na szczęście u nas pilnowano przestrzegania procedur i ich dokładnego wykonywania, mieliśmy też podręczniki, więc jak ktoś chce, to niech wpadnie na grupę opmedpolska z wcześniejszych postów i napisze, czego potrzebuje, to jeśli będę mieć, to prześlę.

Gość gość
Hej mam takie pytanie :) Czy ktoś już miał egzamin praktyczny w czerwcu tego roku? Jeśli tak to myślę, że wszystkie będziemy bardzo wdzięczne jeśli dalibyście/dałybyście znać co było :) I możemy to opracować własnymi siłami ponieważ u mnie w szkole jeśli mam być szczera to zbyt wiele informacji nie przekazali i nawet nie wiem jak to ma wyglądać:(

Gość gość
Zamiast się uczyc to piszesz ze nie wiesz jak to ma wyglądać

Gość gość
Gdybym wiedziała co mam się uczyć to bym się uczyła, ale u nas w szkole praktycznie zajęć nie było...

Gość gość
Witam czy pisał już ktoś dzisiaj test z opiekuna? Jak tak to proszę podzielcie się co w nim było

Gość gość
Wszyscy piszą o 14 tej. Godz 10 i 12 to wielka sciema ludzi co się z nas nabijaja i nie mają żadnego szacunku. Ale z praktycznego to już będą jak sempy tu siedzieć i również czekać na podpowiedź.ciekawe jakby się czuli jakbyśmy sklamali jakie były zadania 23 czerwca. Pozdrawiam zdających i życzę powodzenia na testach

Gość gość
tak dzisiaj był o 14 egzamin :) jak Wam poszło?

Gość gość
38 na 40 czyli ok

Gość gość
Super :) Gratuluje !!

Gość gość
Raz że w internecie jest multum informacji na temat materiałów z profilu OM, a dwa że jak byk wam wisi u góry, że jakaś kobitka ma notatki ze szkoły, niedoróbki intelektualne. Ale nie, lepiej płakać, że nie wiadomo, czego si3 uczyć. Kto was w ogóle dopuścił do egzaminów i jak niby macie zamiar potem pracować w zawodzie i opiekować się ludźmi?!

Gość gość
Ej rzeczywiście takie bez przerwy płaku-płak, ale u nas jakoś się potrafiliśmy ogarnąć i poszukać procedur zabiegów, książki też się da znaleźć i ściągnąć i przed egzaminem nie było problemu. Sępić to każdy potrafi, najlepiej podać na tacy albo jeszcze lepiej wtłoczyć do mózgu, bo nauczyć się to za trudne. Ja jakoś potrafię napisać do kogoą jak mi proponują za darmo pomoce naukowe, a że jeszcze się komuś chciało specjalnie zakładać grupę dla takich nieuków, to w ogóle cud i wdzięczność na zawsze.

Gość gość
Czy ktoś miał już egzamin praktyczny ? Ja mam 23. Napiszcie kochani co było. Dziękuję

Gość gość
Dziewczyny super, że jesteście zaradne życiowo :) Gratuluje, ale to Was nie upoważnia do wyzywania kogoś od niedoróbek intelektualnych :) Dziewczyna tylko zapytała :P Nikt Was nie zmusza żebyście podały wszystko jak na tacy :) A doradzić i podpowiedzieć zawsze można w milszy sposób :) Można grzecznie napisać słuchaj jak nie wiesz jak to wygląda poszukaj na internecie ewentualnie troszkę podpowiedzieć to chyba nie boli :P Pozdrawiam Serdecznie :*

Gość gość
Hej :) Miał ktoś już dzisiaj praktyczny ?

Gość gość
Czy ktoś już miał praktyczny? :)

Gość tabaluga85
Cześć wszystkim :) jeśli szukacie arkuszy egzaminów z poprzednich lat to polecam wam stronkę http://darmowe.egzaminy-klucze.pl/ z której za darmo pobierzecie testy z kluczami odpowiedzi ;)