Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polacy nadal sa nie lubiani na swiecie?

Polecane posty

Gość gość
no to wam akurat dam jeszcze szanse na zmiane swiatopoglądu i steony. drugiej szansy nie będzie. i to możecie sobie pierolnąc na tapecie w ajfonie czy innym elektronicznym badziewiu

Gość gość
postąpie wbrew sobie i poświęce dla was perspektywe dobrej zabawy. to bedzie inwesycja. może da sie was czegos nauczzyć i przyszłości bedziemy sie bawili razem

Gość gość
To nieprda, że nas wszędzie nie lubią. Jeśli jesteś turystą, zachowujesz się człowiek i dajesz zarobić lokalnej branży turystycznej, wtedy cię lubią, aż za bardzo. Fakt, że tylko Polacy mają w większości prymitywny sposób myślenia, że wszyscy z jakiegoś tam kraju są jednakowi, uogólniają, że każdy to, każdy tamto. Wg. tego schematu każdy muzułmanin jest terrorystą, Żyd to cwaniak i oszust, Niemiec to faszysta, a Polak to katolik, pijak i złodziej i tak w koło Macieju. Do mnie już w wieku przedszkolnym dotarło, że nie wszyscy są jednakowi. Jak jesteś Chińczykiem nie musisz gustować w psim i kocim mięsie, bo twojemu rodakowi smakuje. Tak samo jak nie każdy Polak musi być katolikiem i pijakiem. Nie można żyć wśród głupich stereotypów i przesądów, sami się tym krzywdzimy w sumie ☺

Gość gość
Może tak: Od trzech lat prowadzę działalność budowlaną. Udało mi się zdobyć kontrakt 5letni na pracę za granicą dla 5osób. Rozliczane raz na 7tygodni. Problemem SĄ ludzie. Dlaczego? zarobki to po wszystkich odliczeniach to ok 11tys zł miesięcznie dla każdego + moja prowizja osobno. Przez pierwszy rok dawalam zaliczki co tydzień. Wiecie co się działo?! Chłopcy nie pili, tylko chlali. Nie przychodzili w poniedziałek do pracy! Ludzi przewinęło się przez 3 lata ponad 30. Tylko dwóch pracuje od początku. Polacy na wyjeździe to w większośc***ijaczyny, którzy wyrwali się z domu. Pękła smycz i wariuja. Żony myślą, ze oni w pracy. A większość znajduje tam kobiety. Nie oszczędza (to nie wiem po co tam siedza) rodzina w Polsce. Przesyłają tylko niewielka część wypłaty. Szkoda słów.

Gość gość
Jezeli są nie lubiani, to nie bardziej niz ruscy, albo Niemcy. Ale za to są szanowani, za swój honor, godność, tradycje oręża, patriotyzm. Autorze, polityka wstydu była za rządów Tuska, przestań manipulować.

Gość gość
gość dziś Przykre, ale też słyszałam że tak jest. I potem gdy tak się schlają to robią burdy. Jak więc mają nas lubić? Moje dwie koleżanki mieszkające poza granicami naszego kraju, akurat obydwie normalne, kulturalne, wykształcone osoby, za które nie trzeba się wstydzić, ucięły kontakty z innymi Polakami, bo robiły im obciach swoim chamskim zachowaniem i piciem.

Gość gość
"Może tak: Od trzech lat prowadzę działalność budowlaną. Udało mi się zdobyć kontrakt 5letni na pracę za granicą dla 5osób. Rozliczane raz na 7tygodni.(...)" xxx wow. jakie poświęcenie zdobyłas go szturmem? i utrzymujesz sie w branży od 3 lat pomimo że od początku popełniałaś kardynalne błedy? brali zaliczki ii nie przychodzii do pracy? a ty tak z litości bo nie patrzeć jak im schnie w gardle? przechodziłas męki oglądając trzęsących sie facetów a jak ze wstydu nie zgłaszali sie po pensje to osobiście jeździłaś sie z nimi rozliczyć albo naet leciałaś do kraju wreczyć kase za dwa tygodnie? penie jak sie który stoczył to zdobywałas dla niego na bilet lotniczy. raz na 7 tygodni? przez pierwszy rok? łzesz jak hiena dzifko.

Gość gość
2.200 za 7 miechów dla każdego zakładajc równny podział i twoja prowizje osobno. gdzie im te fuche załatwiłaś? w albani?

Gość gość
to dobrze ze im dwałaś zaliczki bo tak bez dachu nad głową i jedzenia przez siedem tygodni pewnie również w soboty które odbierli jako tydzień wolnego żeby przypadkiem sie nie zapomnieli napiertolić z tego szczęścia.

Gość gość
tak rzeczywiście sa takie polki i tacy polacy za granicą jak ty. ale wiekszosc nich sie radośnie wyrzeka pochodzenia. przynajmniej jak jepią rodaków na kase. sami rozgłaszają o na taka opinie bo to im ułatwia złodziejstwo.

Gość gość
w roku jest coś koło 52 tygodni. mam ci policzyć ile zajepałas na samych naiwnych? a pewnie nie tylko na tym rżnełaś ludków bo klepptomania o schorzenie postępujące i śmiertelne. może budowaliście krypy w transsylwani dla drakuli? u niego był ten kontrakt?

Gość gość
z tymi dwoma sie dzieliłąs kasą a coś? mają jakaś rolę? ile im odpalasz bo przeciez w uk cz holandii za goła pensje by nie przeżyli nie móiąc o odłożeniu czegokolwiek. "kontrakt"? jaki kooorfa kontrakt?. w każdym z tych krajów jest pensja minimalna i prawo pracy.

Gość gość
po odliczeniach? po jakich kooorfa odliczeniach ty zes z murzyńskiego c****ja na łeb spadła czy jak?

Gość gość
chyba c****aru zuluskich wojowników z 30 cm c***jami jepało przez tydzień pape że wpadasz z tymi danymi i tierdzisz ze komuś coś załatwiłąś

Gość gość
masz szczęście że lubie se troche porachowac bo bym to zgłosił paru ludzom którzy by cie znaleźli i przywieźli w bagażniku nad warte

Gość gość
albo jeszcze lepiej sprzedałbym patent razem z tobą lokalnym cyganom. też lubią jak sie ludzie odprężaja nad wodą

Gość gość
Lubienie to sprawa względna. "Lubili"nas w Europie, jak pozwalalismy na dojenie i łupienie naszego kraju, jak pozwalalismy , by traktowano Polaków jak woły robocze, jak odmawiano nam prawa do patriotyzmu i dumy narodowej. Takie "lubienie" mam gdzieś. Lubi, to się cukierki, lody, zupę grzybową. Mamy swój kraj, język, historię, tradycję narodową, najwyzszy czas , by nas szanowano.

Gość gość
chyba wyciągne tego gada z siebie za język. co ja kooorfa robie?

Gość gość
dobra słuchaj durna suko szczerze wątpie żeby to miało coś wspólnego z prawdą ale nie bede nic nikomu zgłaszał. nie szukaj sojuszników w gettach przy okazji polując na pytongi w spodniach. po prostu kooorfa nie rób tak wiecej.

Gość gość
kooorfa jeszcze gorzej. tera cie na termin wziałem do siebie. słuchaj spietalaj stamtąd zanim cie zajepią. bo w końcu kto to zrobi. przyjadą do ciebie na robote udając pijaczków i cie zabetonują w wylewce

Gość gość
u jakiegos ciemnego typka który stawia se chawire nikt cie nigdy nie znajdzie a nawet jakby to nikt cie nie pomści.

Gość gość
jak który ma wysublimowane poczucie sprawiedliwości to bedziesz w tej wylewce leżała jeszcze z miesiąc wdychając opary ze spalin zanim uda ci sie dechnąć

Gość gość
Żydzi zrobili z nas katów, my wzięliśmy winę na siebie, a w rzeczywistości jesteśmy kozłami ofiarnymi, na których inni wyładowują swoje frustracje. Na kim się wyżywasz jak masz gorszy dzień? Na słabszym, prawda? My jesteśmy tymi słabszymi. Nie dajmy sobie wmówić, że jesteśmy świniami jak nazywają nas Anglicy. Nie znam bardziej pokrzywdzonego narodu od Polaków, jesteśmy Murzynami Europy ale słabszymi od nich fizycznie i psychicznie...

Gość gość
przepraszam wróć. nie miesiąc tylko 7 tygodni

Gość gość
murzyni nie znają historii i przeżywają swoja niewole jak małpa ciąże. przez pół jak nie całe średniowiecze wiekszość białych była niewolnikami u siebie w domu. ale takie są efekty strategii dziel i rządź

Gość gość
jeszcze gorzej u azjatów. tam sie niewolili sami od początku cywilizacji. pozycja ofiary jest bardzo wygodna dla roszczeniowców i cwaniaków. żydzi o ile jacyś prawdziwi sie ostali też sie dali złapać na ten haczyk

Gość gość
prawie wszyscy sie na to łapią. na korzyści spadające znieba. świetego mikołaja i elfy. później wiekszość dostaje rózgi przez cały rok i maśc na ból dooopy w wigilie

Gość gość
22:16 Jest bardzo dużo Żydów, zmieniali sobie nazwiska.

Gość gość
to cały system dokładnie opracowany i wspierany przez nauke religie kulture i inne dobrodziejstwa cywilizacji. kształcą was do tego od urodzenia a mnie tym zarazili od środka. jestem jak puszka pandory. musze sie chyba wrzucić do oceanu

Gość gość
no może....w sumie masz racje. c***j w dooope zydom:)