Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawe co ludzie zrobią z bachorami jak będzie nowy rząd w 2019 r

Polecane posty

Gość gość

bo chyba wy durnie nie myslicie ze pis bedzie rzadzil druga kadencje bo jesli tak to napeeno dojdzie w Polsce do wojny domowej bo wiekszosc Polakow jest przeciemo pisdom tylko cudem wygrali bo ludzie olali wybory a po drugie skad sie bedzie brala kasa na bachory patologii ? z naszych pienedzy normalnych ludzi

Gość gość
Większość normalnych ludzi nie robiła dzieci, aby łapać się na 500+i inne dodatki.

Gość gość
Ja na pis nie glosowalam. Mam córkę 4 letnia. Teraz jestem w ciąży z drugim dzieckiem. Jakoś nie robi mi to 500+ bo wiadome jest, ze wiecznie trwać nie będzie. Choć mam znajomych, którzy wyciągają prawie 5000zł z mopsu.

Gość gość
moge dac sobie reke uciac ze jak pis nie zaliczy jakichs wiekszych wpadek to spokojnie beda rzadzic 2 kadencje. poki co tylko po petr*****aj oraz kodomici osmieszaja sie :D dokument "PUcz" doskonale to obnazył :D koniec osmiorniczek i zycia z emerytury dziadziusia SBeka :D

Gość gość
przygotowania do wojny trwaja Putin moze zaatakowac tez

Gość gość
Wszyscy rozkradaja Polskę. PiS likwiduje wszystko na co ludzie płacą. Ja płacę ZUS na działalności, a rodzac dziecko, gorzej na tym wychodzę idąc na macierzyński niż bezrobotne korzystające z mopsu.

Gość gość
Nikt nie zabierze tych 500zł mogą zię zmienić tylko zasady przyznawania tz zamiast na każde drugie trzecie itd, a dostaną też osoby ubogie z pierwszym a nie dostaną osoby o wysokich dochodach.