Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zagadka kafeteriusze moi kochani mam pytanie

Polecane posty

Gość gość

Kto wie w jakiej części Polski leży opole jaki to region województwo i czy to północ południe czy inna cześć kraju?

Gość gość
Ale też pytanie czy wy słyszeliście kiedykolwiek o takim mieście jak opole bo o to też pytam i jak się o tym mieście dowiedzieliście?

Gość gość
No chyba każdy średnio ogarnięty wie gdzie leży Opole. Chyba, że jest jakieś drugie opole, jakaś np. wiocha na krańcach wschodnich. To o tym nie wiem.

Gość gość
Wiocha na krańcach wschodnich to opole lubelskie :D takie miasto w województwie lubelskim ps ja jestem z woj opolskiego i znam opole (opole to miasto wojewódzkie)

Gość gość
Nie ma takiego miasta - opole. Wszystkie miasta jakie znam, to miasta, których nazwy zaczynają się z dużej litery.

Gość gość
No to dobra nie opole tylko Opole pasuje? No skoro Wiesz gdzie leży Opole to napisz gdzie?

Gość gość
uruchom google maps i w taki okienku w prawej górnej części ekranu wpisz Opole. Następnie wciśnij taki klawisz na klawiaturze co nazywa się ENTER. Mała podpowiedź ten klawisz to ten prawie największy na klawiaturze..... nie ten k****, ten najdłuższy to spacja, ten drugi największy po prawej stronie od spacji. Nie ma za co. :-)

Gość gość
okienko po lewej na górze nie po prawej. :-)

Gość gość
Ps pi co mi to piszesz ja Wiem gdzie jest opole bo jestem autorem tematu i jestem z woj opolskiego o ile wiesz gdzie to województwo leży w jakiej części Polski ps ja od dziecka aż do dziś bardzo często jeżdżę do opola i często jestem w Opolu ja pytam czy wy wiecie...

Gość gość
No południowy-zachód. Nie byłem w Oplu, ale jechałem do Czech przez Kudowa-Zdrój i po drodze były drogowskazy na Opole. :-) Zadowolony jesteś?

Gość gość
Tak bardzo 🖐️ a słyszałeś o festiwalu polskiej piosenki w Opolu?

Gość gość
Kiedyś za PRL i w latach 90 jeden z najpopularniejszych festiwali muzyczny w Polsce. Tak, słyszałem.