Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna często wyjeżdza na weekend "do koleżanki"

Polecane posty

Gość gość

jak wyżej.... rece opadaja...

Gość gość
lesba ,przyprawia ci rogi z.druga baba ..

Gość Magda Na Drugie
Dobrze, że jeżdzi od czasu do czasu na babskie pogaduchy, bo z baba z babą inaczej sobie pogada. Ja tez wczoraj byłam na babskich pogaduchach w sąsiednim województwie i super było

Gość gość
ale on jezdzi co 3-4 tygodnie i na 3 dni- dla mnie dziwne, tym bardziej,ze nasze bliskie relacje juz nie sa tak bliskie jak były

Gość gość
mam taka kolezanke jezdze do niej co tydzien pod pretekstem pomocy -seks z nia jest nieziemski -maz sie nie domysla ;)

Gość gość
no właśnie też chciałam o to zahaczyć :D też mam taką koleżankę do której i z którą często wyjeżdżam... seks z nią to poezja, a cycki ma wielkości Mount Everest :D

Gość gość
przecież nie powie,ze ma faceta, ona liczy,ze to Ty sam sie domyslisz

Gość gość
myślalam ze jestescie powazniejsi, męzczyzni są rozni, kobiety -także są różne, ja do koleżanki nie jeżdze co trochę, raz na jakiś czas , an rok,, 7-8 mies nie wiecej, wiec albo jest w domu zabawia sie ze swoim facetem, albo nie wiem.... dziwie sie tylko ze nie powie Ci tego wprost, tyko robi to " na okretkę" :(

Gość gość
myślalam ze jestescie powazniejsi, męzczyzni są rozni, kobiety -także są różne, ja do koleżanki nie jeżdze co trochę, raz na jakiś czas , an rok,, 7-8 mies nie wiecej, wiec albo jest w domu zabawia sie ze swoim facetem, albo nie wiem.... dziwie sie tylko ze nie powie Ci tego wprost, tyko robi to " na okretkę" Sucza zdradza go. Niech ją pogoni.

Gość gość
moze jezdzi do faceta.

Gość gość
jęsli w czasie swojego wyjazdu nie odbiera telefonu, nie odpisuje na Twojego smsa-a, to znaczy,ze jeżdzi do faceta, a swoja drogą który facet by nie chciał,zeby laska do niego przyjeżdzała?

Gość gość
i założe sie ,ze właśnie tak jest, na pewno wcześniej długsię szykuje. I WAŻNA SPARAWA- CHCE DO NIEGO JECHAC JAK NAJWCZEŚNIEJ - moze nie jest tak? Raczej tak jest...

Gość gość
jak ja bym była zakochana to chciałbym jechac do faceta jak najwczesniej, zeby jak najdłuzej z nim byc