Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o pomoc finansowa :(

Polecane posty

Gość gość

nie zostalo mi nic tylko juz zebrac.. mam 32 lata mialam partnera z ktorym bylam 6 lat, 4lata staran o dziecko okazalo sie zemam policyztyczne jajniki,nie udalo sie na badania wydawalismy w tysiacach leki kolejne tysiace, 9 inseminacji i jedno in vitro... narzeczony odszedl, chcial dziecka. Zrozumialam. Nie moge czekac na kolejnego partnera bo i tak mam bardzo male szanse na mecierzystwo w tym wieku. Chcialabym jeszcze raz podejsc do in vitro, odlozylam 4.000 zl a potrzebuje 12,500 nie mam czasu na czekanie, jestem z malopolski, blagam o pomoc finansowa,moge dorabiac za oplata gdyby ktos czegos potrzebowal.. prosze pomocy:(

Gość gość
Aha, to dawaj nr konta, byle nie te samo co od Piotrusia :D

Gość gość
Idź do agresywnych feminazistek z marszu kobiet 3.10 odnoze kod i niech ci aborcjonistki dadzą hajs, wyzwolone kobiety

Gość gość
kod to tylko jedno z odnóży tego samego czego odnóżem jest antykod

Gość gość
Mamy przelac komuś 8 tysiaków, bo chce spróbowac miec dzieciaka? Ej przelejcie mi 5 tysięcy bo chce mieć samochodzik, nic specjalnego 12letniego golfa.

Gość gość
powiem pani tak, sama mam pco 3x in vitro rezultatow 0. Rozumiem jaki to okropny bol ale szkoda i pani i naszych pieniedzy, wiem ze to boli, tez stracilam tyle oszczednosci, chlopaki tutaj sie nie wyzywajcie na niej bo to akurat nie jest smieszne, niech pani odpusci.

Gość gość
ogónie można to rozrysować jak algorytm programowania tylko trzeba to jeszcze potrktowac jak projekt autocadzie. matematyczne przełożenie zarysu algorytmu może miec wieksze znaczenie niż jego działanie

Gość gość
mozesz też do zagadnienia podejść odwrotnie i parzec na rzeczywistosć jako niedoprecyzowany(uogólniony) plan budowy algorytmów

Gość gość
przecież ona nie prosi o 8 tysięcy tylko nawet o pracę po godzinach, tak właśnie wygląda człowiek zdesperowany, niestety nie mam pieniędzy i nie pomogę ale twój facet to kawał c***a. A co Ci wyszło w tych wynikach? może czegoś jeszcze nie zbadałaś skoro 9 inseminacji nie wyszło.

Gość gość
wyzywać można ale akurat nie te panią tylko kolesi który na ty trzepią siope.

Gość gość
z małopolski jesteś? finansowo nie pomogę ale mam w Krakowie oplacona inseminacje a jestem w ciazy i nie chca zwrocic mi pieniedzy. Odpisz pilnie tam wszystko jest oplacone tylko leki musisz sobie kupic.

Gość gość
tych od in vitro i leków. nie o pracownikó wtykjących strzykawki w peeesdy. o tych którzy liczą "zyski" w rajach podatkowych

Gość gość
p****ało Was? akurat to nie jest temat do żartów.

Gość gość
inseminuje sie krowy. jestes krową?

Gość gość
z tgo co wiem jest to tani zabieg weterynaryjny standardowa proceduraa.

Gość gość
dlaczego chesz za to płacić osiem tysięcy.idź do weta zrobi ci to za tysiaka

Gość gość
Mam pytanie. Skoro Cię nie stać na in biuro to jakim cudem chcesz utrzymać dziecko??????

Gość gość
trzepia kase i trzepac beda a kobiety typu autorka maja najbardziej p********e lata oszczedzania, wydawania wszystkich oszczednosci i zycia w biedzie. Zgarnie taki 12 tysiecy i powie"przykro mi moze kolejnym razem" jakim k***a kolejnym razem?"spotykamy sie za miesiac" jaki miesiac?! kto uzbiera 12 000 w miesiac, p****alo ich na maxa, autorko przykro mi ale nie damy Ci 8000.00 bo sami wszyscy ledwo na zycie mamy, pewnie znasz to z autopsji. Moge tylko zyczyc powodzenia. PS. ktoras wyzej napisala ze odstapi Ci inseminacje, ile leki kosztuja?moze tyle choc bede miala.

Gość gość
krowy hodowlane zyja sobie długo i szczęsliwie. dopoki ktoś nie ostanowi na tym zarobić inseminacja nie niesie ze sobą żadnego ryzyka nawet w warunkach oborowych

Gość gość
23:34 Zrobi następną akcje pt. "prosze o pomoc finansową"

Gość gość
doświadczenie tez mają wieksze bo u krów rzadko zdarza sie bezpłodność. może dlatego że nie maja 8 tysięcy żeby ją leczyć?

Gość gość
Mamy płacić za to ze chcesz sobie zrobic syntetycznego dzieciaka pipetką? To nawet nie jest dziecko, tylko mały twór którego trzeba wytykać palcami!

Gość gość
autorko czym jestes stymulowana? letrozolem? moge Ci odstapic, moze nie kosztuje majatku ale tyle bedziesz do przodu i juz masz komplet do inseminacji :) a do komentujacych: nie pomozesz? w takim razie pytania kieruj w strone sciany bo nikt nie ma obowiazku Wam odpowiadac:)

Gość gość
tam na górze. nie cenzurujcie mi postów bo w ogóle przestane tu pisac

Gość gość
ale ja jej bardzo chce pomóc. jak urodzi dzieciaka to eż bedzie bezpłodny. lekarze jej powiedzą ze to genetyczne i cała jej rodzina zacznie zapiertlać na możliwośc przedłużenia gatunku bo dała zarobić ludziom którzy ją okaleczylli

Gość gość
nie wierze, odstapi mi pani inseminacje? nie wierze, dziekuje z calegoserca, jak ja sie Pani odwdziecze, czy moge prosic o kontakt? tak jestem stymulowana letrozolem, tak bardzochce miec dziecko:(

Gość gość
oszustka !!!!

Gość gość
23;41 jakie genetycznie?;/ wiesz co to jest w ogole PCO? ja piertole

Gość gość
koooorfa. spam?

Gość gość
nie moge ci tego wytłumaczyć bo każda próba kończy sie informacją o tym ze spamuje