Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pan Koziorożec

Polecane posty

Gość gość

To bardzo intrygujący pan .. jest tak zagadkowy, że potrzebuję trochę opini.. Czego można się po nim spodziewać? Jak podrywa? Czy jest romantykiem?? Ogólnie jakie ma wady i zalety?? Ciężko skubańca rozgryźć ;)

Gość gość
Znam tylko kobiety spod tego znaku.

Gość gość
Koziorożec ma w sobie to , że jest uparty. Z doświadczenia wiem,bo sama jestem w związku z koziorożec. Trzeba mieć stalowe nerwy, wiem że nie każdy jest taki sami ale uparte są bezlitośnie , muszą stawiać na swoim często lubią być wyreczane że wszystkiego ale są rodzinne, rodzinę stawiają na pierwszym miejscu, ludzie lubią Koziorożca bo są uprzejme dla innych ale dla bliskich po czasie są oschli ale w ten sposób mają, ponieważ nie potrafią okazywać uczuć , wstydzą się.

Gość gość
Dziękuję za wypowiedź :) To ze jest rodzinny- zgadzało by się z jego opowieści. To że lubi pomagać też. Wstydzi się rozmawiać o uczuciach? ..może być ciężko.. A jak zdobywa??

Gość gość
Mam brata,koziorozca ale partnera spod tego znaku nie chciałabym mieć.s

Gość gość
Mężczyzna Koziorożec – cechy charakteru Mężczyzna spod znaku Koziorożca zazwyczaj unika okazywania wzruszeń oraz swoich uczuć. Sprawia wrażenie raczej mało namiętnego, jednak to jedynie pozory. Erotyka odgrywa bowiem w jego życiu naprawdę znaczącą rolę. Z reguły to niezwykle wierny monogamista, którego nie interesuje miłosne awanturnictwo, wykazujący spore poczucie obowiązku w stosunku do rodziny – żony oraz dzieci. Ceni sobie bardzo spokojne, skromne zacisze domowe. Ma jednak pewną wadę – zdarza się, że jest skąpy. Osoby spod tego znaku mają duże poczucie humoru, najczęściej jednak ukryte pod maską chłodu. Dzięki wpływowi Saturna Koziorożec to osoba poważna, łagodna, ale równocześnie namiętna i pełna pasji. Niezwykle ważne jest dla niego zrobienie kariery, w związku z tym nie unika on małych flirtów, które mogłyby mu pomóc w realizacji wszystkich jego celów zawodowych. Jednak jeżeli się ożeni, pozostaje wierny i niezwykle lojalny wobec swojej ukochanej. Niezależnie od tego, czym mężczyzna Koziorożec zajmuje się na co dzień, oczekuje od otoczenia uznania i pochwały. Dlatego partnerki i żony Koziorożców powinny doceniać wysiłki swoich panów, a spotkają się z zachowaniem naprawdę godnym pochwały… i pozazdroszczenia. Mężczyzna Koziorożec najlepiej będzie czuł się w związkach z paniami spod znaku Panny i Byka. Unikać powinien partnerek Baranów, Raków i Wag. Wyjątkowo harmonijny związek czeka go z kobietą spod znaku Panny. Złączy ich podobieństwo charakterów, dążeń i poglądów na życie. Także z panią spod Byka Koziorożec będzie czuł się szczęśliwy, a przede wszystkim — co dla niego jest tak ważne — bezpieczny. xxxx xxxx Nie wiem czy to prawda..

Gość gość
W dużej mierze to prawda. Koziorożec wychodzi z założenia jeśli coś robisz, rób to dobrze. Jest prefekcjonostą lubiącym spokój, porządek. Co do uczuć, tak skrywa je dlatego trzeba mu pomóc. Ale jeśli kocha, to całym sercem. Swoją partnerkę traktuje jak najlepsze dobro. Jednak ma też wady. Jest bardzo skrupulatny i często przesadnie pedantyczny. Dla osób o odmiennych upodobaniach na dłuższą metę może to się okazać uciążliwe.

Gość gość
Hmm czyli prawdopodobnie jesteśmy do siebie podobni :) Powiem tak , ta znajomosc liczy sobie trochę czasu. Zdążyłam go trochę poznać, że tym ze właśnie o ma problem z otwarciem się uczuciowo. Nie wiem jak go rozgryźć :) Jak doprowadzić do wylewu jego uczuc?? Czuję że jest coś na rzeczy . Jak go podejść? Macie jakieś doświadczenia?

Gość gość
Ja m tylko nieprzyjemne doświadczemia.Złośliwy,opryskliwy intrygant.Nie dziwie sie ze Bliznieta nie zostały tu wymienione.s

Gość gość
ogolnie trudny czlowiek ale kocha bez pamieci

Gość gość
gość dziś To zły wyjatek. gość dziś Musisz to sprowokować. Miła rozmowa, może kino, kolacja. Zainicjuj rozmowę, naprowadź na temat, a potem daj mu się wygadać. Swoją drogą taka lekka manipulacja to fajna sprawa. Ty kierujesz rozmową, a on się otwiera.

Gość gość
Koziorożec "nie zdobywa", on ceni partnerstwo, staranie się obu stron. Więc sama będziesz musiała też się postarać, dlatego za koziorożcami panami nie przepadają wszelkiej maści pseudoksiężniczki.

Gość gość
Ale ta, która tą trudność zrozumie i pokocha będzie szczęśliwa.

Gość gość
gość dziś Bardzo trafne spostrzeżenie!!!

Gość gość
13.24 Brednie!Jezeli mam niecheć do koziorozca z uwagi na naganny stosunrk do kobiet to jestem pseudoksiezniczka??wiekszej głupoty nie czytałam nigdy.Swoje spostrzerzenia opieram na obserwacji zachowań !Nie toleruje ponizania i.przrmocy w tym rownież słownej a to niestety zaobserwował nie raz .Oprocz tego infantylne teksty ns temat blondynek.Żal .pl!s

Gość gość
13.24 Brednie!Jezeli mam niecheć do koziorozca z uwagi na naganny stosunrk do kobiet to jestem pseudoksiezniczka??wiekszej głupoty nie czytałam nigdy.Swoje spostrzeżenia opieram na obserwacji zachowań !Nie toleruje ponizania i.przrmocy w tym rownież słownej a to niestety zaobserwowałam nie raz .Oprocz tego infantylne teksty na temat blondynek.Żal .pl!s

Gość gość
Uu, a ilu koziorożcach opierasz tą teorię?

Gość gość
jutro będzie rak, temat od redakcji, pozdrawiam!

Gość gość
gość dziś Ja m tylko nieprzyjemne doświadczemia.Złośliwy,opryskliwy intrygant Podpisuję się pod tą wypowiedzią. Do tego uparty, chamski, fałszywy.

Gość gość
13,32 O raki to trzeba pytać Wodniki ich podnosili fizycznie ,mnie tylko na duchu.Pozdrawiam.13.37.To prawda.s

Gość gość
Jeszcze jedna aspirująca księżniczka?

Gość gość
Dorry 13.42 to prawda.s

Gość gość
Sorry 13.42 to prawda.s

Gość gość
A może ten wasz nietrafiony koziorożec, to tylko imitacja faceta?

Gość gość
Jestem aktualnie z Koziorożcem. Jak mnie poderwał? Był zawsze blisko, uczynny, pomocny w problemach. Rozmawialiśmy po koleżeńsku, przekomarzania, żarty, uśmiech... Od tematu do tematu i się poznawaliśmy. Zaprosił kulturalnie na herbatę, rozmawialiśmy i było miło. Pocałował mnie na imprezie, po alkoholu, ale wyczuł w moim zachowaniu, że chcę, aby był obok. Trochę pokazałam mu, że chcę, aby nadal był blisko mnie, że go potrzebuję. Myślę, że bez alkoholu też by się to stało, może nieco później. Wyznał uczucia znacznie później, kiedy już byliśmy razem. Ale on to powie wtedy, gdy będzie tego pewny. Wchodzi w związek, gdy jest przekonany, że ma to sens. Wtedy otworzy się przed Tobą, zaufa. Ale miej na uwadze, że boi się odrzucenia i zranienia. Jeśli go odtrącisz czy odwidzi Ci się po miesiącu, mocno go zranisz i już raczej nie odzyskasz jego zaufania. On traktuje kobietę serio. A w związku jest opiekuńczy, dba o kobietę. Często powtarza, że kocha - ale musi czuć, że ona odwzajemnia się tym samym. Potrzebuje dużo czułości, bo pod tym chłodem, który zapewne odczuwasz teraz, nim jeszcze do czegoś doszło, jest bardzo wrażliwy i potrzebuje ciepła i zrozumienia. Jego chłód jest pozorny - dopóki się nie otworzy, będziesz mieć takie wrażenie, że trzyma dystans.

Gość gość
Twoja teoria o księżniczkach nie działa przy paniach koziorożec, które są takie same jak pan koziorożec. Więc tak jak nie dzieli się przez zero, tak związek dwóch koziorożców będzie nie możliwy.

Gość gość
Liczy się dla nich tylko kasa, po trupach ale do celu. Kazdy ma w sobie mnostwo uroku i potrafią to wykorzystać. Lubią jak się ich glaszcze, chwali i dopieszcza pod kazdym wzgledem. Są dobrymi kochankami. Czesto mają po kilka kobiet, ale zawsze w swoim srodowisku uchodzą za idealnych mezow. Dzieci są dla nich bardzo wazne, zony niekoniecznie. Żyją na pozór.

Gość gość
koziorożec bardzo trudny znak zodiaku na pewno kobiety spod kozla są inne niż meżczyzni trzeba się naprawde bardzo postarać żeby zdobyć jego zaufanie, a co dopiero serce zakochują się prawdziwie raczej w nieosiągalnych typach nie do zdobycia, do czego nikomu się nie przyznają, a w realnym świecie jeśli juz to powoli jak ślimaki

Gość gość
No fakt, nie jest to facet dla księżniczek, jest skryty, zdystansowany, na pewno nie jest to typ podrywacza. Kobieta musi mu dać wyraźny sygnał, że też jest zainteresowana, a jak wiadomo księżniczki mają z tym problem, są zbyt próżne.