Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Część ! Wczoraj powinnam mieć okres ale nie mam testy z allegro miały druga bardzo jasna kreskę (owulacja 6.01) Mam kilka dolegliwości i zastanawiam się czy można je podpiąć do ciąży? Bezsenność,biegunka częste oddawanie moczu temperatura 37.1 często jest mi zimno a potem ciepło.

Gość Jolaaababy
Hey! Sorry ze sie wcinam ale mam podobny problem. Tylko ze ja robiłam test ciążowy 6 dni po stosunku i nie o porannej porze wyszedł negatywny ! Miesiączkę mam co 26 dni, czasami bywało ze dostawałam po 28 dniache to juz najdłuższy czas. Dzis mija 30dc. Strasznie bolą piersi i pobolewa mi brzuch tak jak na okres. Sama nie wiem co mam o tym myśleć

Gość gość
Autorko powtórz test za kilka dni -kreska będzie wyraźniejsza. :) Jolaaababy -6 dni po stosunku żaden test nie wykryje ciąży!!

Gość Jolaababy
Dzięki bardzo

Gość gość
Powtórzę kupiłam quix test 25 mlu ale chyba zrobię jutro rano chociaż strasznie mnie korci żeby dzisiaj zrobić

podpinam sie pod temat. ostatni okres miałam przed sylwestrem, na sylwestra na parę dni polecieliśmy na Kubę, dlatego myślę że moje objawy mogą być spowodowane po prostu chwilową zmianą klimatu.. Ale pewności nie mam, bo czuję się "inaczej" niż zwykle. jakieś 2 tygodnie po pierwszym dniu okresu zaczęły się wzdęcia, uczucie jakby coś przygniatało jelita, później kilka dni jedzenia bez opamiętania, sporadycznie zgaga wieczorami i mdłości. A teraz czekam na następną miesiączkę, która ma przyjść jutro, tylko jest zupełnie inaczej - zawsze tydzień wcześniej niemiłosiernie bolał mnie brzuch - a teraz kilka minut pobolewa lewy jajnik i przestaje, czasami w ogóle się nie czuję jakby @ miała przyjść.. mam powiększone piersi i bardzo wrażliwe - jak przed okresem, ale nigdy az tak bardzo tego nie odczuwałam. libido zero - jestem straszną przylepą, a teraz nawet przeszkadza mi jak partner mnie przytula. Humory straszne, wpadanie ze skrajności w skrajność. No i dzisiejszy test negatywny, ale robiony wieczorem, po przyjściu z pracy. Co mówicie?