Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przecietniara z zezem ma szanse na kogos?

Polecane posty

Gość gość
Inny przeciętniak z zezem :D Przeciętniacy z zezem trzymają się razem :D Zabrakło jeszcze jednego z najbardziej popularnych słów na kafeterii. Projekcja! Czy autorem tego jest może przeciętniak z zezem? :D Ładne są zdjęcia par, na których oboje mają zeza. To budzi instynkt macierzyński. :D

Gość gość
Pewnie ze ma szansę. Osobiście wyjątkowo nie podobały mi się dziewczyny z szczelina między jedynkami diastemia to się nazywa jak dobrze pamiętam. No i co i spitkalem taka jedna i chemia z mojej strony była niesamowita, do tego była ruda, czyli gdyby ktoś powiedział mi że będę się spotykał z kimś takim to bym się wcześnie tylko zaśmiał, a jednak. Ty z zezem też masz szansę tylko bądź zadowolona z życia i pewna siebie

Gość gość
Większość odpowiedzi to podłe, prymitywne i obleśne teksty. Określenie "przeciętniara" samo w sobie jest chamstwem. Kobiety o pospolitej urodzie i np. z zezem z pewnością mogą trafić na mężczyznę, który doceni w nich kobiecość, osobowość i prezentowane postawy. Prawdopodobnie mają nawet lepiej, ponieważ byle prymitywny doupek nie zainteresuje się taką kobietą.

Gość gość
09:53 Temat założył człowiek-produkt gorszego sortu, a nie jakaś kobieta.

Gość gość
Chyba jakiś kebab zajechał do PL, czuje się gorszy od miejscowych i obraża Polki za to, że nie chcą zakompleksionego, niekulturalnego muzułmanina. Polska to kraj chrześcijański. Nikt tu przemocy domowej, poniżania kobiet i wielożeństwa akceptować nie będzie. Albo się nauczycie w PL szacunku do ludzi, ogłady i kultury osobistej, albo będziecie samotni.

Gość gość
gość dziś Takie pary mają zezowate szczęście :classic_cool: