Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbette96

Mój chłopak woli poświęcać czas kolegom

Polecane posty

Gość barbette96

Cześć. Jestem z moim chłopakiem rok. Wszystko było ładnie pięknie, do czasu kiedy się poważnie pokłocilismy. Poszło o to, że umówiliśmy się na jakąs tam godzinę na spacer, a on krótko przed spotkaniem oznajmił mi że dzisiaj sobie odpuscimy bo on idzie z kolegami. Od słowa do słowa i wybuchła większa kłótnia. Później z nim rozmawiałam. Powiedział mi, że brakuje mu tego swobodnego wyjścia z kolegami na piwo itd. Okej, ale nigdy mu nie zabranialam wychodzić z kolegami, ale skoro się ze mną umawia A potem mnie wystawia to coś tu jest nie w porządku. Na drugi dzień miałam imieniny. Imieniny są dla nas obojga bardzo ważne. złożył mi telefonicznie życzenia. Tyle. Siedziałam w domu cały dzień z nadzieją ze przyjdzie. Cały dzień spędził z kolegami. Poczułam się okropnie. W dodatku w pewnej kwestii mnie okłamał. Mimo tego był dla mnie bardzo chamski. Nie mam pojęcia co z nim zrobić. Kocham go, ale ostatnimi czasy traktuje mnie podle i Nie chodzi tylko o te zachowania powyżej. Gdy jest między nami dobrze jest dla mnie najwspanialszy chłopakiem na świecie. Ale gdy już się klocimy potrafi wdeptac mnie w ziemię. Rozmowy niewiele dają. Pomiędzy nami jest coraz gorzej. Ale nie wyobrażam sobie niczego bez niego. Co powinnam zrobić żeby było dobrze ?

Gość gość
Zakończyć ten związek.

Gość gość
Nic nie powinnaś robić, jak widać on jeszcze nie dorósł do związku, bo koledzy są dla niego najważniejsi. Przyjdzie do ciebie jak go przyciśnie, bzyknie, powie kilka czułych słówek i wróci do kumpli.

Gość gość
2:11 100% Jedynie inna kolejność. Powie kilka czułych słówek, bzyknie, wróci do kolegów.

Gość Piggyfer
Nie kocha ciebie. Nie jestes dla niego wazna. Nie ma przyszlosci dla tego zwiazku. Zapisz sobie na kartce co on dla ciebie zrobil co sprawlino, ze czulas sie dobrze, a co, ze czulas sie zle. I porownaj. W zyciu jest tak, jak nie mozesz czegos zaakceptowac czy zmienic to odejdz, zostaw. Ja proponuje znalesc nastepnego kandydata do kochania. Takiego co wybierze zawsze ciebie. Jest taki. Rozejrzyj sie.

Gość gość
Już odwidziałaś się swojemu chłopakowi, znudził się Tobą, nic już z waszego związku nie będzie, to koniec.