Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kim jest prawiczek 35 letni ?? szanującym facetem który ma zasady

Polecane posty

Gość gość

coś pieknego

Gość gość
a 34 letni juz nie?

Gość gość
też

Gość gość
nie; jest nieudacznym pasztetem, kórego żadna nie chciała, ot co! do tego koszmarnie sfrustrowanym co widać na twoim przykładzie przegrańcu 🖐️

Gość gość
Popawiczkuj sobie jeszcze z 20 lat i potem zglos sie do 25 edycji rolnik szuka zony albo chlopakow do wziecia :-D

Mam 33 lata i jestem prawiczkiem i nie uważam że by to było coś pięknego to jest żałosne ludzie w tym wieku w większości po zakładali już rodziny a jeśli nie to przynajmniej mają kogoś i jest to coś normalnego ze ludzie w związku uprawiają seks a ten co mówi że to jest piękne to albo jest nieudacznikiem którego żadna nie chciała i wmawia sobie że bycie prawiczkiem jest fajne albo za bardzo wierzący katol Prawda jest taka że większość kobiet i mężczyzn uprawia seks przed małżeństwem i to jest coś normalnego zwłaszcza w związkach taki stary prawiczek za dwadzieścia lat będzie sfrustrowany człowiekiem ktorego już żadna nie zechce bo po co komu taki stary jemiol który nie ma doświadczenia w zwiazkach i który spuścił się zaraz po włożeniu fiuta

Gość gość
to jest coś pieknego być prawiczkiem w tym wieku widać że facet się szanuje

Gość gość
to jest brak szacunku do swojego ciała jak ludzie uprawiają seks w związkach przed ślubem

Gość gość
jeszcze 30lat temu ponad połowa ludzi czekało z seksem do ślubu i co więcej dzieci się rodziło

To było dawno i nie prawda teraz są inne czasy i jak ktoś myśli jak 30 lat temu jest na straconej pozycji

Gość gość
Ten świr od cnoty ma 35 lat jezu jaki stary .

Gość gość
"jeszcze 30lat temu ponad połowa ludzi czekało z seksem do ślubu i co więcej dzieci się rodziło" jeśli w to wierzysz, to zdecydowanie zasługujesz na bezpotomną śmierć; debile powinni umierać nie przekazując dalej swoich kalekich genów

Gość gość
Kobiety pragna roochaczy i dla nich to oni sa wartosciowymi ludzmi i stad maja oni najwiecej dzieci czyli dobrze roznosza geny.

Gość gość
Szukam Pana na wirtualny i może prawdziwy seks. przyznaję, że nigdy nie umiałam utrzymać swojej pusi na wodzy. Bo to naprawdę trudne! Próbowałam, ale ona chyba zbyt pragnie penisa w sobie. Tutaj znajdziesz moje focie:http://sex-rozmowy.pl/natalia_sex_telefon.html Teraz też chciałabym, abyś się w nią zanurzył pragnie Cię posmakować i poznać. Jeżeli i Ty masz ochotę na prawdziwie wilgotną cipkę to pisz do mnie już teraz.

Gość gość
Zamiast królewny, na początek weźcie jakąś k***wnę z http://bzykacz.pl i już po sprawie

Gość Giselle88
Kim? 35 letnia p***a zyciowa. Rozumiem zasady, ale facet ktory nie p****** do 25 to ja nie wiem co to za c***a, chyba nie z tego swiata..

Gość aaa

Jezeli ktos ma cos glupiego do napisania niech lepiej zamilknie raz na zawsze. Prawictwo niekoniecznie wynika z konserwatywnych zasad ale niekiedy z musu (wady narzadow plciowych). Natomiast ludzie w roznym wieku dojrzewaja, starzeja, rozwijaja, umieraja i nie ma tu zasady. Dla normalnych ludzi jest jeszcze inne zycie poza dupczeniem i te komentarze o doswiadczeniu sa dupy warte bo tu nie ma zadnej glebszej filozofii.

Gość 36letni praVik

Jestem rok starszy. Zmarnowałem życie.