Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam, na wstępie chcę napisać, ze to był duży błąd, nie jestem gotowa stąd znalazłam się tutaj. Między mną, a chłopakiem doszło do pieszczot - namiętne pocałunki, przytulanie się, byliśmy cały czas w ubraniach - ja dotykałam jego członka, ale przez spodnie, on zaś dotykał moich miejsc intymnych, jednak on w pewnym momencie na chwilę wsadził rękę w moje spodnie i dotknął delikatnie pochwy przez majtki, ktore niestety były mokre od śluzu, które wydziela się podczas podniecenia. Nie wsadzał mi palca, po prostu przez chwilę pomasował przez majtki, po czym wyciągnął. Nie było wytrysku, no chyba, ze jakiś w spodniach miał, ale nie raczej nie. Czy jest tutaj jakieś ryzyko ciąży? Jest się czym martwić? Nigdy nie współżyłam i nie chcę, teraz to nawet pieszczot nie chce. Jest to gdzieś połowa mojego cyklu. Bardzo się boje i denerwuje, analizuje w kółko to dzisiejsze zajście. Żałuje, ale już za późno. Proszę o jakieś mądre odpowiedzi, bardzo mi na tym zależy.

Gość gość
Proszę o pomoc.

Gość gość
nie ma ryzyka zajścia w ciąże w tym wypadku. nie panikuj

Gość gość
No to już po tobie!

Gość gość
A znasz biologię? Bo od tego powinnaś zacząć i zapoznać się z tym jak rozmnaża się człowiek. Z palca się w ciążę nie zachodzi.

Gość gość
Będą bliźniaki jak nic.

Gość gość
Przestraszyłam się, naczytałam internetu i schiza gotowa. Boję się, wiem, że to dowód, że nie jestem na to gotowa. Czyli po prostu do ciąży potrzebny jest seks i wytrysk, albo sam wtrysk? Bardzo się boję, tak jak wspominałam, on nie wsadzal mi wewnątrz palca, tylko miał rękę w moich spodniach i przejechał po moich miejscach intymnych ręka, przez majtki, po czym wyciągnął. Tak to btkksmyt cały czas w ubraniach

Gość gość
to wszystko jest dla mnie bardzo stresujące.

Gość gość
Historia zna przypadek niepokalanego poczecia, wiec nie mozesz byc spokojna.

Gość gość
Wiem, że dla niektórych to może być śmieszne ale naprawdę się stresuję. W Internecie wszyscy piszą, że nieieele trzeba żeby wpaść, że ciąża z palca, ciąża przez dotyk, to wszystko? A czy ktoś naprawdę zaszedł w ten sposób?

Gość gość
nie no spoko w XXI wieku plemniki przenoszą się palcem bez wytrysku na majtki a potem jak terminatory walą do macicy!! Weź do cholery się dokształć bo twoja niewiedza jest żenująca!

Gość gość
dotknął jej POCHWY przez majtki.....mac gyver jak boga kocham

Gość gość
Zrobiłam glopote czytając o tym, wiem. Tyle osób mowila, że wystarczy palec że sperma i już cisza gotowa. Mój chłopak nie miał spermy, ale jednak chłopak miał rękę w moich spodniach, jednak była jeszcze granicą majtek. Wiem, że moja wiedza jak widać zerowa :x

Gość gość
Masz 14 lat?

Gość gość
Zaraz 19. Wiem, to śmieszne. Jednak to moj pierwszy chłopak, wszystko się zaczęło, ale jak widać wciąż za wcześnie. Nie wiem skąd ten paniczny lęk przed ciążą. Przecież nie jest w nią tak wcale łatwo zajść, prawda?

Gość gość
Autorko a w miejscach publicznych nie boisz się siadać? A nóż jakich facet tam siedział i zajdziesz w ciąże. To ten sam poziom możliwości! Nie było spermy, nie dotknał bezpośrednio ale twoim zdaniem to na mur beton ciąża, no bo tak!

Gość gość
W sumie to racja bez sensu to jest, te moje myśli. Jednak nie potrafię tego strachu przezwyciężyć. A jakby gdzieś majtki się przesunęły i dotknął przez przypadek?

Gość gość
A nawet gdyby dotknąl to co? Ręką cię nie zapłodni! A gdyby nawet była sperma to nie ma nóżek żeby sama przejść do pochwy!

Gość gość
zresztą po co ja się produkuję! Ty i tak wiesz swoje, szkoda mojego czasu!

Gość gość
znowu mierne prowo! wez wypiertalaj, mamy juz dosyc! WYPIERTALAJ!!!!

Gość gość
Wiem, że to irracjonalne myśli, gadania, dla was czytających pewnie absurdalne, jednak mnie to naprawdę stresuję i gdybym mogła cofnąć czas to był cofnęła, ale nie mogę. Nie chce w stresie do okresu czekac. Czyli tak naprawdę pojawiło się by ryzyko gdyby no. Te palce wsadzić mi wewnątrz?

Gość gośćgtfredsa
ręce opadają. Masz 19 lat, serio?

Gość gość
A co ci jeszcze mamy napisać!! Tak gratulacje zaszłaś w ciaże palcową i to bez spermy!! Idź już dziecko do książek i nie zbliżaj sie do faceta więcej niż na 10 m bo jeszcze zajdziesz w ciążę!!

Gość gość
Tak wiem, muszę się ogarnąć, porządnie zgłębić swoją wiedzę, wiem. Jednak po prostu się zwyczajnie boje, nie jestem na to zupełnie gotowa. Jednak próbuje się przekonać, ze tak łatwo w ciąże się ie zachodzi.