Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym domyć przeźroczyste, sylikonowe etui na telefon?

Polecane posty

Gość gość

Witam zafarbowało mi przeźroczyste, sylikonowe etui na telefon od spodni. Wiecie może czym mogę to wyczyścić?

Gość gość
może zmywacz do paznokci

Gość gość
to juz nie zejdzie jak zżółkło,a zmywacz do paznokci rozpuszcza tworzywa, nie sluchaj tej wyzej bo sie cala pokleisz hahah

Gość gość
Ja bym kupiła po prostu nowe porządniejsze i tyle, takie co nie będzie żółknąć, Zerknij sobie może na sklep Iscratch oni mają bardzo duży wybór rożnych etui, ja tam swoje kupiłam - https://iscratch.pl/etui.html Własnie z tej marki Smartwoods i bardzo jestem z niego zadowolona, porządnie zrobione, nie ściera się

Gość Oliwia
Dnia 22.01.2017 o 13:36, Gość gość napisał:

Witam zafarbowało mi przeźroczyste, sylikonowe etui na telefon od spodni. Wiecie może czym mogę to wyczyścić?

Hej mogę ci pomoc lecz jeśli masz mega duży problem to nie wiem czy ci pomogę ale sposób jest taki do etui daj pastę do zębów rozsmaruj posyp sodą i wciśnij cytryne zostaw na 10 min

Pozdrawiam ....

Gość Nikt ważny

Ja swoje domyłam w następujący sposób: 

1. Weź kwasek cytrynowy LUB sodę (nie radzę mieszać ich razem) oraz gąbkę do zmywania naczyń

2. Popłucz etui w wodzie z mydłem, popróbuj ze zmywaczem do paznokci, ogólnie wszystkim, co masz w domu

3. Teraz posyp delikatnie kwaskiem lub sodą i szorstką stroną gąbki szoruj do upadłego

Nie ma całkowicie skutecznego sposobu na ten problem, ale kwasek pomoże chociaż trochę. Mam nadzieję, że pomogłam.