Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna i jej wydzielina, czy wszystko w porządku

Polecane posty

Gość gość

Podczas seksu oralnego zauważyłem, że dziewczynie wydziela się z jej pochwy gęsty płyn koloru białego o konsystencji białka kurzego - bardzo podobny do spermy. Czy to normalne? Zwykle się spotykałem u innych kobiet z przezroczystym zwilżeniem pochwy - było tego tylko tyle, że pochwa stawała się wilgotna i śliska, a u aktualnej, ten płyn wręcz się sączy... Czy też tak macie? To normalne? Pewnie za chwilę pojawią się wypowiedzi, że to pewnie sperma poprzedniego itd - oszczędźcie sobie, proszę.

Gość gość
to tylko swiadczy o tym jak bardzo podniecasz swoją dziewczynę :)

Gość gość
tak, normalne

Gość gość
Więc od czego to zależy, że jedna kobieta ma wydzielinę koloru białego, a druga przezroczystą...?

Gość gość
To zależy chłopcze od dnia cyklu, śluz płodny różni się od tego niepłodnego.

Gość gość
co za dzieciak , zalosny jestes doucz sie

Gość gość
Nie jest to dla mnie nowością, że różni się ona w zależności od dnia cyklu - taka jest teoria, jednak nie zauważyłem zmian w wyglądzie wydzielin u poprzednich dziewczyn. Poruszam tutaj jedynie kwestię różnic pomiędzy wydzielinami u różnych kobiet, dlatego chamskimi wypowiedziami ludzi nie do końca znających literki, nie pozwolę się sprowokować.

Gość gość
Nie jest to dla mnie nowością, że różni się ona w zależności od dnia cyklu - taka jest teoria, jednak nie zauważyłem zmian w wyglądzie wydzielin u poprzednich dziewczyn. Poruszam tutaj jedynie kwestię różnic pomiędzy wydzielinami u różnych kobiet, dlatego chamskimi wypowiedziami ludzi nie do końca znających literki, nie pozwolę się sprowokować.

Gość gość
A jak ci np sra do mordy to u jednej wyczuwasz miekki stolec, a u drugiej twardy?

Gość gość
gość dziś gimbusy w akcji...

Gość gość
To że podbijasz temat sugeruje że odpowiedź Cię chyba nie satysfakcjonuje. Zapewne jest też tak że jedna kobieta wilgotnieje o wiele bardziej a inna mniej ale sama konsystencja jest zależna już raczej od dnia cyklu. To nie choroba.

Gość gość
Muszę cię zmartwić, to sperma twojego ojca jej wypływa, a twoja maniura zdechnie w przeciągu 24h. Pozdrawiam.

Gość gość
To jest kiła.ona sprawia ze wydzielina tak wglada.

Gość gość
syfa ma, mogła się nie puszczać z tym stadem murzynów w tamtym tygodniu jak ci powiedziała, że idzie do koleżanki

To prawda, że wydzielina zależy od cyklu, ale jeśli jest jej super dużo to może równowaga bakteryjna być zaburzona. Wyślij ją na kontrolę do ginekologa, przepisze jej globulki na tydzień i będziesz spokojny.

Gość gość
to znaczy że ma dni płodne baranie do autora

Gość gość
Dokładnie dni płodne albo tuż przed dniami plodnymi lub zaraz po, może być bialawa wydzielina. Takie gluty :P i ta wydzielina nie ma nic wspólnego z tą od podniecenia. Jeśli nie jest zielona, żółta i smierdzaca rybą, to wszystko ok. Biała ale taka serowata z grudkami, może świadczyć o grzybicy.

Gość gość
To są upławy, co jest bardzo częste u młodych dziewczyn, które jeszcze nie rodziły. To jest choroba, którą powinno się leczyć, bo najczęściej spowodowane są nadżerką. Trochę tu tworzycie, śluz w czasie dni płodnych jest obfity, ale nie białawy, tylko przezroczysty

Gość gość
Nie do ginekologa bo to właśnie on ją zaraził :-D