Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuuuuuutnomiiiiiiiiiiiii

jestem lesbijka, chce sie zabic..

Polecane posty

jest mi z tego powodu bardzo przykro, nie powiedzialam nikomu mam 19 lat i bardzo bym chcialabyc hetero ale nie potrafie.. chyba podetne sobie tetnice szyjna.. nie mma po co zyc.. gdyby ktos sie z rodizny dowiedzial to by sie mnie wyparl a to oznacza dla mnnie koniec, bo jestem bardzi wrazliwa osoba... :(

Gość iqqa
Ja też miałam takie myśli jak to odkryłam. Później okazało się, że jestem bi, po prostu miałam taką przygodę z dziewczyną, która czymś mnie zafascynowała, poza tym miała trochę"męskie" zachowanie. Może u Ciebie będzie podobnie. To nie koniec świata

jestem na 100% lesbijka, po prostu mężczyzni mnie nie interesuja, a szukalam na to tysiace sposob aby jednak cos tam "drgnelo" a nie... jestem nienprmalna... jestem w tym wszystkim taka samotna.. :( stalam sie z tego powodu alkoholiczka.. zapije sie na smierc najwyzej...

Witam Dziecko zadaj sobie pytanie czy tylko Ty na tym świecie jesteś jedyna lesbijka takich jak ty jest bardzo dużo i nikt nie chce odebrać sobie życia z tego powodu . Wszystkie są szczęśliwe więc i Ty bądź szczęśliwa a rodzina co tam rodzina abyś Ty czerpała z tego przyjemność wyjedziesz na studia i tyle będą Cie widzieć .A przecież nikomu nie będziesz rozpowiadać . Proszę Cię nic nie rób głupiego . Pamiętaj ten co pozbawia siebie życia nie osiągnie królestwa Bożego Proszę Cie przestań o tym tak myśleć . Życzę Ci bądź szczęśliwa i czerp przyjemność Siwy

Gość gość
Nie martw się dla odmieńców na Ziemi też jest miejsce.

zrobisz jak będziesz chciała ale popatrz na to z innej strony. Za chwilę pójdziesz w świat, będziesz miec pracę i sama będziesz siebie utrzymywała. Co z tego, ze się poobrażają i nie wiadomo co? lepiej być nieszczęśliwą i udawać czy szczęśliwą bez fałszywej rodzinki?

Gość gość
Jesteś wyjątkowa, inna niż większość szarej masy. Nie myśl że jesteś gorsza czy nienormalna.

Gość gość
Mam rodzinę. Męża, dzieci. Choler.ie podobają mi się kobiety. Chciałabym przeżyć przygodę z lesbijką.

Gość gość
Ja przed chwilą zakładałam temat,że na kobiety się przerzucam xD Tyle,że jestem starsza,bo mam 27 lat.

a ja 19 i nie przeszkadzalaby mi taka roznica wieku.

Gość gość
Bo to provo zainspirowane twoim tematem.

sama jeteś jedną wielką PROWOKACJĄ :/

Gość iqqa
A i co do samobójstwa to dodam jeszcze, że to nie jest rozwiązanie , bo w kolejnym życiu będziesz przechodziła podobne problemy. To nie jest wyjście. Ja kiedyś też czułam straszliwe wyrzuty sumienia i nachodziły mnie myśli "boże, gdyby moja mama wiedziała" ale później to minie

Gość gość
20.39-no właśnie,sama jest prowokacją...ja bym bardzo chciała być z kobietą,faceci nie są elementem niezbędnym.Moja rodzina też by nie była zadowolona z takiego obiegu sprawy.

Gość obecny
wiesz, miałem i mam do czynienia z lesbijkami , takimi prawdziwymi , nie udawały , są prawdziwe i moim zdaniem dla własnego dobra przyznaj się facetowi , który być może chciałby zostać absztyfikantem , powiedz jemu prawdę i nie traktuj faceta jako 'parawan' dla własnej rodziny, że wszystko jest normalnie , lesbijka , którą znam a piękną kobietą jest z przyczyny gwałtu urodziła syna - kilku debili myślało , że jak zgwałcą lesbijkę to 'ona' będzie po gwałcie 'hetero' , urodziła po tym gwałcie syna i ten dzieciak jest bity totalnie , obrywa zupełnie bez powodu przez matkę lesbijkę , obserwatorzy powiadają , że gdyby urodziła dziewczynkę to prawdopodobnie by było wszystko OK a że jest chłopak to mści się na tym dziecku

Gość gość
nie ma sensu szukać jakichkolwiek związków cielesnych skoro z takich związków tylko piekło się cieszy - że ktoś sam wchodzi diabłu w sidła . Lepiej poszukać miłości Niepokalanego Serca Maryi , która potrafi wszystko co złe naprawić i uleczyć każde zagubione serce . Maryja poprzez węgierską bł. Elżbietę Szanty przekazuje słowa aby jak najszybciej przyjąć Miłość Jej Niepokalanego Serca , po to by przetrwać w tym bezlitosnym i niesprawiedliwym świecie oraz z Jej pomocą znaleźć swoje szczęście rodzinne . .

Gość gość
21.02-Ty weź te rady o modlitwie schowaj sobie w...kieszeń.