Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi takiej dziewczynie?

Polecane posty

Gość gość
Sama mi kiedyś powiedziała, że ona jak widzi, że ktoś dzwoni to i tak nie odbiera, pytałem się dlaczego, ale już nie pamiętam. To akurat było dziwne. Więc i tak nie mam po co dzwonić

Gość gość
jak widac, tobie równie mocno zależy na niej, jak jej na tobie. inaczej bys juz napisal.

Gość gość
ja też nie odbieram ,ale nie od kolesia z którym pisze niezrozumiałe smsy ,pytasz czy możesz zadzwonić i tyle

Gość gość
Ty na jej miejscu byś czekała aż koleś zadzwoni?

Gość gość
jeśli to bliska osoba to będę wyjasniac ale ja jestem mądra a to nie jest częste ,jak to małolata to ty bądź mądrzejszy ,to nie ujma,uwierz mi,jeśli ona na ciebie leje jak podejrzewasz to wyjaśnij to i idz w swoją stronę,niewyjaśnione rzeczy potem wracają i niepokoją

Gość gość
po tonie głosu poznasz czy zła czy znudzona czy obrażona ,rozmawiaj,dąż do porozumienia,ale jeśli na wyciągniętą dłoń będzie księżniczkować to możesz już odpuścić bo albo nie chce albo ciężki charakter

Gość gość
To już wolę sobie wszystko odpuścić i dać spokój z nią. Trudno. Będzie mieć niedługo urodziny to wtedy do niej napiszę, ale nie mam zamiaru robić niczego więcej.

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
Tez taka mialem. Bylo to okropnie frustrujace. Najpierw lawina smsow na kazdy temat, a potem nagle cisza. Jak sie spotykalismy mowila mi po prostu, ze byla zmeczona nauka i poszla spac.

Gość gość
po pprostu cię zlewa i nie wpadłeś jej w oko - tylko nie biegaj i nie wypisuj za nią bo się tylko sfrajerujesz. Ignor po całości i rwiesz następne pierożki a tej puszczasz pierda na twarz. Chłopie ty masz się szanować pokaż żeś facet a nie haremowy eunuch.

Gość gość
jak nie pisze to nie pisze - ja bym olał. Moje doświadczenie pokazuje że jak pokażesz pozę obojętnej mendy to przeważnie same po pewnym czasie znów inicjuja kontakt:D Te słodkie idiotki sa tak przewidywalne że nawet nie masz pojęcia jak świetnie sie nimi bawię:D

Gość gość
No właśnie nie mam zamiaru odzywać się do niej ;) Jeśli ona się odezwie to ok, jeśli nie to nic się nie stanie