Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Moja dziewczyna idzie na studni贸wke z "koleg膮"

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam.Mam 19 lat moja dziewczyna tyle samo.Moja sytuacja wygl膮da nast臋puj膮co...Od 2 tygodni kolezanka zosta艂a moj膮 dziewczyn膮, bardzo 艂adn膮 zreszt膮 bo ma duze powodzenie w艣r贸d m臋zczyzn.Zaraz po nowym roku mia艂a studni贸wke, juz wtedy zachowywalismy sie jak para, ale z zadnej ze stron nie pojawia艂y sie s艂owa "kocham cie" tak jak teraz.Tak wiec ona chcia艂a na t膮 studni贸wke i艣膰 ze mn膮 ale mam cere tr膮dzikow膮 i tuz po nowym roku po spozyciu wysokej ilo艣ci alko obsypa艂o mnie lekko syfami.Stwierdzilem ze przed jej kolezankami kt贸r臋 s膮 raczej tez do艣膰 wymagaj膮ce g艂upio wypadne dlatego stwierdzi艂em ze nie bede sie przez ten czas do niej odzywa艂.(ona ma co艣 takiego ze NIGDY nie pisze pierwsza do faceta).Dlatego zerwa艂em kontakt i sie okaza艂o ze na swoj膮 studni贸wk臋 posz艂a z jakim艣 dobrym koleg膮(zna go od 3 lat).Oczywi艣cie odczu艂em to na sercu bardzo mocno, sama mysl w tamten wiecz贸r ze ona fajnie sie bawi z jakims typem dla mnie obcym przybiera艂a mnie o md艂o艣ci, dlatego musialem zala膰 smutki alkoholem...Pare dni po tej studni贸wce spotka艂em sie z ni膮 i mi opowiada艂a jak to bylo fajnie, ze bardzo duzo wypi艂a, ze fajnie sie bawi艂a, i ze typ z kt贸rym by艂a powiedzia艂 do niej cos takiego na poczatku "jak to sie m贸wi, studni贸wka nie z********* matura nie zdana!".Oczywiscie ja sie 艣mialem ale tak na prawde wg艂臋bi duszy poczu艂em nie pok贸j.Ma艂o tego, ten typ wlasnie jak sie dowiedzial ze ma i艣膰 z moj膮 dziewczyn膮 zerwa艂 ze swoj膮, tuz przed t膮 wlasnie studni贸wk膮 i zalil sie mojej dziewczynie.Jestem pewny ze on sie w niej zauroczyl po prostu.Ok, ale teraz co艣 co mnie najbardziej martwi.wczoraj sie dowiedzialem ze ona gdzie艣 na pocz膮tku lutego ma i艣膰 z nim na jego studni贸wke bo ona twierdzi "ze jest mu to winna"...I mam do was pytanie...Czy uwazacie ze jako jej ch艂opak mam na to pozwoli膰?Jestem pewien ze ten typ na pewno bedzie chcial j膮 zaliczy膰, st膮d TEN M脫J NIE POK脫J...Bardzo prosz臋 was o rade, zaznaczam ze nie jestem jakims nieudacznikiem, dbam o siebie, jestem wysportowany, ucz臋szczam na si艂ownie jestem przystojny, ale to samo posiada ten kole艣, jej kolega.Czy on moze stanowi膰 dla mnie jakie艣 zagrozenie?Jak s膮dzicie?Bardzo prosze o pomoc bo nie wiem czy jej zabronic czy da膰 jej woln膮 reke... Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jeste艣cie g贸wniarzami i jak na g贸wniarzy przysta艂o, zachowujecie si臋 prymitywnie i chamsko. Pozna艂e艣 lafirynd臋, kt贸ra nie traktuje ci臋 powa偶nie, pewnie tworzy niez艂y duet z kolesiem, a je偶eli twoje pryszcze by艂y przeszkod膮, bo si臋 ich wstydzi艂a, no c贸偶...pustak, 偶e a偶 dudni, nie kocha ci臋, ty jej te偶 nie...Nie b臋dziecie razem.Biceps m贸zgu jest najwa偶niejszy, no c贸偶...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziunia- puszczalska, nie warta powa偶nego traktowania...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spotykali艣cie si臋 ze sob膮, a Ty przesta艂e艣 si臋 do niej odzywa膰, bo z g贸ry za艂o偶y艂e艣, 偶e nie b臋dzie chcia艂a z Tob膮 p贸j艣膰? Je艣li naprawd臋 Ci臋 kocha to powinna poprosi膰 Ciebie, a nie koleg臋, mimo pryszczy. Ale mo偶e Tw贸j nag艂y brak odzywania si臋 potraktowa艂a jako to, 偶e nie chcesz z ni膮 p贸j艣膰, zw艂aszcza, 偶e dopiero co zostali艣cie par膮 i dlatego poprosi艂a dobrego zaufanego koleg臋. Co do tego co jej powiedzia艂 o studni贸wce to w ko艅cu to tylko takie powiedzenie, ka偶dy to ci膮gle powtarza na studni贸wce.. to czy on z ni膮 chcia艂 to zrobi膰 lub czy to zrobili mo偶e wiedzie膰 tylko on, ewentualnie oni w przypadku drugiej wersji. Wiesz, zazwyczaj jest tak, 偶e jak "para studni贸wkowa" idzie na studni贸wk臋 jednej z tych os贸b, a druga osoba ma wkr贸tce te偶 studni贸wk臋 to w ramach wdzi臋czno艣ci idzie te偶 na studni贸wk臋 tej drugiej osoby. Co Ci mog臋 doradzi膰.. spr贸buj delikatnie wybada膰 czy jej on si臋 podoba fizycznie je艣li b臋dziesz mia艂 tak膮 mo偶liwo艣膰.. albo zaproponuj,偶eby艣cie wyszli gdzie艣 we tr贸jk臋 i wtedy wiele b臋dziesz m贸g艂 zaobserwowa膰.. no a je艣li Twoja dziewczyna zareaguje na ten pomys艂 nerwowo i stanowczo odm贸wi to masz w sumie jasno艣膰... Inna rada.. nie r贸b jej scen zazdro艣ci, tylko poka偶 jej jakim jeste艣 艣wietnym facetem, 偶e zapewniasz jej wszystko czego potrzebuje, tzn. czu艂o艣膰, wsparcie itp. Jak b臋dzie si臋 czu艂a bezpiecznie i b臋dzie si臋 czu艂a kochana to nie b臋dzie tego szuka艂a u innego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pokaz jej, ze jestes pewnym siebie facetem. nie r贸b scen zazdrosci. zazdroscia pokazujesz jej tylko, ze ma ci臋 w gar艣ci. daj jej minimalnie luzu, je艣li znaczysz co艣 dla niej to wr贸ci, je艣li nie to nie by艂a nic warta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niech s*******a :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znajd藕 sobie porz膮dna, m膮dra dziewczyn臋, a nie pust膮 lale, kt贸ra patrzy na wygl膮d. Ty te偶 zmadrzej - wygl膮d to nie wszystko. Te "szare myszki" na pierwszy rzut oka mo偶e zamkni臋te w sobie, ale kryj膮 tajemnice. I kochaj膮 prawdziwie. Ale Ty te偶 musisz si臋 stara膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pryszcze,tr膮dzik - ach te problemy m艂odo艣ci. A teraz 32letni wuj Marian do ciebie m贸wi moje dziecko - olej pust膮 princesk臋 bo to ma wi臋cej w m贸zgu chrustu ni偶 m贸zgu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ka偶da 艂adna kobieta to taka w艂a艣nie pusta dziunia co nie wykazuje inicjatywy. olej j膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂ozyciel tematu
Ale ona chcia艂a ze mn膮 i艣膰 na t膮 studni贸wk臋...Chcia艂a mnie zaprosi膰 ale ja specjalnie wszystkie znaki ze chce sie spotka膰 dementowa艂em.Jej tak na prawde moja cera nie przeszkadza艂a.Tylko mi przeszkadza艂a...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalozyciel tematu
podj膮艂em decyzje.Zrywam z ni膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i dobrze, bo sorry, jakby chcia艂a Ci臋 zaprosi膰, to by Ci臋 zaprosi艂a, cho膰by艣 si臋 nawet nie odzywa艂. Wiem, bo jestem dziewczyn膮. A ona wygl膮da mi na tym ksi臋偶niczki i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale co to znaczy: ...zerwa艂em kontakt..." ???? JAK mo偶na zerwa膰 kontakt bo ma si臋 problemy z cer膮 i ola膰 dziewczyn臋??? Dla mnie to niepoj臋te. Nie dziwi臋 si臋 jej. To ju偶 trzeba napisa膰 albo zadzwoni膰 i wyja艣ni膰, a nie ola膰. O masakra :( Straszny dzieciuch jeste艣 autorze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale sk膮d wiesz, 偶e ona nie chcia艂aby si臋 z Tob膮 spotyka膰, bo masz pryszcze? Nie siedzisz w jej g艂owie. M膮drze zrobi艂a, bo gdyby ze mn膮 facet zerwa艂 kontakt, tak nagle i bez powodu, to te偶 bym tak zrobi艂a. G贸wniarz jeste艣 i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olej j膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziecko, ile ty masz lat? bo na pewno nie 19...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
olej siebie

Udost臋pnij ten post