Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie braku kontaktu od faceta należy zapomnieć?

Polecane posty

Gość gość

Spotykacie się kilka razy, jest ok. Piszecie ze sobą i nagle facet odpisuje na co trzecią wiadomość, na inicjatywe spotkania wykreca się brakiem czasu itp. Po jakim czasie należy zapomnieć? A co wtedy, gdy po czasie taki facet się odzywa z inicjatywą spotkania? Ja mam chyba jakiegoś pecha do facetów bo jeden mój ex odezwał się do mnie po 9 latach ( ale tu była sprawa skomplikowana bo dzieliły nas setki kilometrów ) ale ostatnio odezwał się do mnie facet po prawie roku i chce się spotkać. Czy uważacie, że to jest normalne?

Gość gość
Facet jak pozna inna, spodoba mu się to ogranicza, rozluźnia kontakt. Brak czasu to częsta wymowka. W tym czasie zapewne sprawdza inne opcje... Myślę Ze można wierzyc tylko facetom którzy dbają o regularny kontakt z kobieta, wtedy widać ze im zależy, tak mi pokazuje doświadczenie. Jeśli jest taki ,,przerywany" tzn ze raczej nie jesteś jedyna w jego życiu, facet sam nie wie czego chce. Ten ,,Twoj" po roku się odezwał, przypomniał sobie nagle ha ha dobre :D. Zapewne z jakąś inna\innymi kobietami po drodze mu sie nie udało wiec sobie laskawie przypomniał i pewnie oczekuje entuzjazmu z Twojej strony. Olalabym go totalnie na Twoim miejscu.

Gość gość
tak. u nas facetow to normalne, ze nie odzywamy sie przez długi czas

Gość gość
Odezwał się bo akurat innej nie ma. Typowe też dla kobiet.

Gość gość
Nie traktuj go jak on kiedys Ciebie. Potraktuj go gorzej.Masz wybor: albo pozwolisz jemu sie Toba bawic albo usuniesz sie w cien albo ty sie baw ;)

Gość gość
Ja korzystam z dwoch ostatnich opcji zaleznie od czasu jakim nie-dysponuje.

Gość gość
04:38 Kiepska rada i fatalna filozofia życiowa. Autorko, jak nie chcesz z kimś kontaktu, to napisz, że nie jesteś zainteresowana i już. Jak chcesz, słuchaj głosu serca. Nie musisz o nikim zapominać. Od każdej osoby w swoim życiu możesz się czegoś nauczyć i każdego w życiu warto szanować. Nie zrywa się związku z inną osobą dla kogoś z przeszłości (chyba, że to jakiś luźny związek, a ta osoba była kimś naprawdę ważnym), a jeśli jesteś sama, to możesz sobie pozwolić na swobodę decydowania.

Gość gość
Od razu, jeśli wyczujesz, że facet olewa, zostawiasz. Albo on zostawi ciebie, albo ty jego.

Gość gość
dłużej jak miesiąc... chodź ja poznałem kiedyś pannę desperatkę do której nie pisałem nawet dłużej nieco a ona mimo to pisywała do mnie - ale po roku już sobie chyba odpuściła a mi się fajnie pisało mimo to chodź nie chciało mi się wchodzić w amory.

Gość gość
wszelki rewanż i zemstę sobie daruj tego typu porady dają osoby niedojrzałe- tego typu gierki do niczego dobrego nie prowadzą a ty nadal pozostaniesz pod wpływem negatywnych emocji. Po prostu asertywnie wycofaj sie z tej znajomości i ją przerwij.

Gość gość
Nie mam zamiaru w to wchodzić. To dla mnie niepoważne, ale chcę utrzeć mu nosa.

Gość gość
Czyli się zmścić. Zrozum,to ci nie pomoże, uwikłasz sie w to tylko bardziej a chodzi o to by z tej matni wyjść. Wykasuj numer,wywal go z fb nie wem cokolwiek zablokuj jego nr i po prostu poszukaj se kogoś innego - minie sybciej niż zrobienie pomidorowej w proszku. Zresztą zrobisz jak chcesz,twoje małpy twój cyrk.

Gość gość
Po oj miesiącu. Może nawet krócej. Faceci szybko zapominają.